Νέα «χυλόπιτα» από Βαλβέρδε

Νέα «χυλόπιτα» από Βαλβέρδε

Νέα «χυλόπιτα» από Βαλβέρδε

bet365

Διακαής πόθος των Ρώσων έχει γίνει Ερνέστο, αφού μετά την Σπαρτάκ και η ΤΣΣΚΑ εισέπραξε την αρνητική απάντηση του Βάσκου σε ηγεμονικό συμβόλαιο που του πρόσφερε.

Η Σπαρτάκ ήθελε να πάρει στη Μόσχα τον Ερνέστο Βαλβέρδε, όμως δεν τα κατάφερε παρά το συμβόλαιο με αποδοχές κοντά στα 3,5 εκ. ευρώ (το χρόνο) που του προσέφερε. Την κίνησή της αντέγραψε μια άλλη ομάδα της Μόσχας, η ΤΣΣΚΑ.

Παρά το γεγονός ότι και εκείνη προσέφερε στον Βάσκο τεχνικό «γη και ύδωρ», και ίσως κάτι παραπάνω όπως τονίζεται σε σημερινό δημοσίευμα της Sportday που κάνει λόγο για «τρελά λεφτά», η απάντησή του ήταν και πάλι αρνητική.

Αν και κανείς δεν μπορεί να πει εύκολα «όχι» στα εκατομμύρια όταν τέτοια εποχή του στρώνονται στα πόδια του, ο Ερνέστο Βαλβέρδε αποδεικνύει ότι δεν τίθεται θέμα χρημάτων στην απόφασή του, μια και μιλάμε για ποσά που εισέπραττε σε... 10 χρόνια με το συμβόλαιο που είχε στον Ολυμπιακό.

Εντούτοις, ο Βαλβέρδε επιβεβαιώνει τον εαυτό του, αφού αποχωρώντας από το Λιμάνι είχε ξεκαθαρίσει ότι δεν σκοπεύει να εργαστεί σε κάποια ομάδα, εκτός και αν προκύψει κάποια εξαιρετική περίπτωση στην Ισπανία. Αυτό – μέχρι στιγμής – δεν προέκυψε και έτσι συνεχίζει τις διακοπές του στο Σαν Σεμπαστιάν και στο Μπιλμπάο κοντά στην οικογένειά του που τόσο του έλειψε...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα