Η «κόκκινη» λίστα των στόπερ!

Η «κόκκινη» λίστα των στόπερ!

Δημήτρης Τομαράς
Η «κόκκινη» λίστα των στόπερ!

bet365

Ο Λεονάρντο Ζαρντίμ παραμένει σε συνεχή επικοινωνία με τους Γιάννη Βρέντζο και Ντάρκο Κοβάσεβιτς για το ζήτημα του κεντρικού αμυντικού. Ποια ονόματα παραμένουν στ' υπόψιν.

Στο gazzetta.gr σας είχαμε γράψει από την Τετάρτη για την λίστα του Ολυμπιακού για την θέση του στόπερ. Σε αυτήν βρίσκονται μεταξύ άλλων οι Χάιντσε, Σαπουνάρου, Ονιέβου και Ματάισεν ενώ στο λιμάνι κοιτάζουν και παίκτες όπως τους Ζαντάο, Ντα Κόστα, Ενρίκε Σερένο και ίσως τους Πόλγκα και Ουϊφαλούσι.

Τα σενάρια και οι φήμες -που σας έχουμε ήδη μεταφέρει- για τους Ντεμικέλις και Λουγκάνο καλά κρατούν. Άλλα ονόματα για το κέντρο της άμυνας είναι εκείνα των Σέτο, Σίντνεϊ, Μίγκελ Βιτόρ, Μουσάτσιο, Μποκανέγκρα και Γκοϊάν.

Οι ερυθρόλευκοι κοιτάζουν κυρίως σε Πορτογαλία, Ισπανία, Γαλλία και Ιταλία για στόπερ ενώ στο... κόλπο είναι και Σέρβοι αμυντικοί. Αναφορικά πάντως με την περίπτωση του Μπίσεβατς, που είδε ξανά το φως της δημοσιότητας δεν είναι εύκολο για τους Πειραιώτες να κοντράρουν την Λιόν που θέλει τον παίκτη.

Είναι σαφές πάντως ότι οι συζητήσεις για τον στόπερ διαδέχονται η μία την άλλη. Οριστική απόφαση για τον «εκλεκτό» δεν υφίσταται. Όμως οι εξελίξεις θα είναι σίγουρα άμεσες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα