«Έκλεισε» Σάμαρη ο Ολυμπιακός

Gazzetta team
«Έκλεισε» Σάμαρη ο Ολυμπιακός

bet365

Τον Ανδρέα Σάμαρη φέρεται να έχει κλείσει ο Ολυμπιακός, με τους Νεοσμυρνιώτες να βάζουν ένα ποσό στο ταμείο τους και να κρατάνε τον παίκτη για ένα χρόνο ακόμη.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της εφημερίδας Πρωταθλητής, ο Ολυμπιακός έχει κλείσει τον 23χρονο μέσο του Πανιωνίου, Ανδρέα Σάμαρη. Ιδιαίτερες λεπτομέρειες για το deal δεν έχουν γίνει γνωστές, ούτε έχει επισημοποιηθεί κάτι, ωστόσο ο Πανιώνιος φέρεται να βάζει στο ταμείο του το ποσό των 250.000 ευρώ και να κρατάει τον ποδοσφαιριστή για ακόμη μία σεζόν.

Το τμήμα σκάουτινγκ των νταμπλούχων φέρεται να παρακολουθεί εδώ και καιρό τον νεαρό υψηλόσωμο άσο (1,89μ.) άσο που μπορεί να αγωνιστεί σε όλες της θέσεις του κεντρικού άξονα. Ο Σάμαρης, που ξεκίνησε την επαγγελματική του καριέρα στην Παναχαϊκή, βρίσκεται στην Νέα Σμύρνη από το 2010 και θα αποτελέσει ακόμη μία κίνηση που αποδεικνύει ότι οι Πειραιώτες αναζητούν και αποκτούν ότι καλύτερο μπορεί να διαθέσει η ελληνική αγορά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα