Νέο... σαφάρι για στόπερ!

Νέο... σαφάρι για στόπερ!

Δημήτρης Τομαράς
Νέο... σαφάρι για στόπερ!

bet365

Ο Ολυμπιακός είναι υποχρεωμένος ν' επιδοθεί σε έναν μίνι αγώνα δρόμου προκειμένου να βρει τον αντί-Μέλμπεργκ. Οι εξελίξεις πάντως πρόκειται να... τρέξουν σχετικά άμεσα.

Είναι γεγονός ότι με την αναποδιά που έγινε με τον Κανού ο Ολυμπιακός απώλεσε πολύτιμο χρόνο. Τώρα θα πρέπει να επισπεύσει τις διαδικασίες ανεύρεσης ενός άλλου στόπερ. Στο λιμάνι υποστηρίζουν ότι έχουν ήδη 3-5 έτοιμες περιπτώσεις.

Βάσει νεότερων πληροφοριών θα πέσουν ξανά στο... τραπέζι τα ονόματα των Χάιντσε, Ονιέβου και Ματάισεν ενώ στο πίσω μέρους του... μυαλού των παραγόντων της ΠΑΕ Ολυμπιακός παραμένει ακόμα ο σχεδόν... άπιαστος στόχος του Άλβες. Παράλληλα εκτιμάται ότι θα βγουν σύντομα και άλλα ονόματα στην... φόρα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα