Ήρθε, «κόπηκε» και απήλθε!

Ήρθε, «κόπηκε» και απήλθε!

Δημήτρης Τομαράς
Ήρθε, «κόπηκε» και απήλθε!

bet365

Συμφώνησε, ήρθε, πέρασε από ιατρικές εξετάσεις και... κουνάει μαντίλι! Ο Κανού «κόπηκε» από τον Ολυμπιακό που πλέον τρέχει και δεν φτάνει για να καλύψει το κενό στην άμυνα.

Η μεταγραφή του Κανού στον Ολυμπιακό δεν θα προχωρήσει, καθώς στο λιμάνι διαπίστωσαν ότι ο παίκτης δεν είναι στο επιθυμητό επίπεδο ετοιμότητας. Οι άνθρωποι των πρωταθλητών Ελλάδας έκριναν τελικώς σκόπιμο να μην κλείσουν τον παίκτη από την Σταντάρ Λιέγης.

Όπως προέκυψε, ο Βραζιλιάνος στόπερ δεν έχει κάποιο σοβαρό πρόβλημα, όμως θα απαιτηθεί αποκατάσταση ενός με δύο μήνες για να είναι πανέτοιμος ενώ στον Ολυμπιακό θέλουν έναν έτοιμο ποδοσφαιριστή για το κέντρο της άμυνας. Βέβαια θα έπρεπε να γνωρίζουν την κατάσταση του Κανού πριν τον φέρουν στην Ελλάδα για τις υπογραφές, χάνοντας πολύτιμο χρόνο για το... τίποτα, όπως αποδείχθηκε.

Οι πρωταθλητές Ελλάδας πάντως είχαν να λένε για τον πολύ καλό χαρακτήρα του παίκτη και τον φοβερό επαγγελματισμό του. Έτσι στρέφονται πια σε άλλες λύσεις για το κέντρο της άμυνας. Από μέρους των νταμπλούχων Ελλάδας έγινε γνωστό ότι έχουν ήδη κάποιες έτοιμες λύσεις (σ.σ. με τις πληροφορίες να κάνουν λόγο για 3-5 ονόματα παικτών) τις οποίες μελετούν. Μοιραία ξεκινά ένας νέος κύκλος επαφών για να βρεθεί ο αντί-Μέλμπεργκ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα