«Ξεκαθαρίζει την Πέμπτη του Τοροσίδη»

«Ξεκαθαρίζει την Πέμπτη του Τοροσίδη»

Γιώργος Φραδελάκης
«Ξεκαθαρίζει την Πέμπτη του Τοροσίδη»

bet365

Ξανά στο προσκήνιο της Ρόμα βρίσκεται ο Βασίλης Τοροσίδης στον ιταλικό Τύπο, ο οποίος αναφέρει ότι μέχρι την Πέμπτη θα έχει ξεκαθαρίσει το θέμα του διεθνούς αμυντικού

Το ενδιαφέρον των «τζιαλορόσι» για τον άσο του Ολυμπιακό μοιάζει να είναι δεδομένο, μέχρι στιγμής ωστόσο δεν έχει γίνει γνωστή κάποια επίσημη πρόταση προς τους πρωταθλητές Ελλάδας. Στην Ιταλία πάντως έπειτα από ένα ολιγοήμερο διάστημα... διακοπών, ασχολούνται εκ νέου με τον «Τόρο», υποστηρίζοντας πως η υπόθεση θα έχει τελειώσει οριστικά είτε θετικά, είτε αρνητικά μέχρι αύριο.

Μάλιστα συμπληρώνουν πως οι Ρωμαίοι εξακολουθούν να βρίσκονται σε επαφή με την διοίκηση των Πειραιωτών για τον παίκτη, τονίζοντας μάλιστα πως το «deal» θα γίνει με ένα ποσό που δεν θα ξεφεύγει από τα 2,5 εκ. ευρώ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα