Άμεσες οι εξελίξεις για Μασάδο

Άμεσες οι εξελίξεις για Μασάδο

Δημήτρης Τομαράς
gazzetta default image fallback

bet365

Ο Ολυμπιακός είναι ακόμα σε ανοιχτή γραμμή με τους μάνατζερ του Πάολο Μασάδο και την Τουλούζ με στόχο να κλείσει όσο πιο άμεσα γίνεται και αυτήν την μεταγραφή.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι έως την Πέμπτη ή την Παρασκευή θα έχουν ανακύψει ουσιώδεις εξελίξεις για το θέμα Μασάδο. Στο λιμάνι εξακολουθούν να συζητούν με την πλευρά του παίκτη και με την Τουλούζ με το... αγκάθι να παραμένουν οι αξιώσεις της γαλλικής ομάδας. Στον Ολυμπιακό είναι πεποισμένοι πως ο Πορτογάλος χαφ θα γίνει παίκτης τους.

Άλλωστε ο ίδιος ο Μασάδο θέλει πολύ ν' αγωνιστεί στην Ελλάδα και πιέζει με κάθε τρόπο. Τονίζεται ότι οι νταμπλούχοι Ελλάδας δεν ανεβαίνουν πάνω από 2,5 εκατ. ευρώ δίνοντας το 50% τώρα και τα υπόλοιπα έως τον Γενάρη με την Τουλούζ όμως να θέλει από τον Αύγουστο όλο το ποσό. Το θετικό για τους ιθύνοντες των ερυθρολεύκων είναι ότι το εν λόγω κλαμπ αντιμετωπίζει αρκετά σοβαρά οικονομικά προβλήματα και έτσι δεν αποκλείεται να κάνει σύντομα πίσω...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα