Έρχεται για τις υπογραφές ο Κανού!

Έρχεται για τις υπογραφές ο Κανού!

Δημήτρης Τομαράς
Έρχεται για τις υπογραφές ο Κανού!

bet365

Ο Κανού έρχεται την Τρίτη στην Αθήνα -σύμφωνα με την τελευταία πληροφόρηση- και εφόσον όλα πάνε καλά θα υπογράψει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό. Τι «παίζει» με τον Πάολο Μασάδο.

Ο Κανού, που θα πρέπει να θεωρείται πια παίκτης του Ολυμπιακού και για τον οποίο το gazzetta.gr σας έχει ενημερώσει εδώ και σημαντικό χρονικό διάστημα, θα έρθει στην Ελλάδα το μεσημέρι της Τρίτης. Ο Βραζιλιάνος αμυντικός πρόκειται να περάσει ιατρικές εξετάσεις και αν όλα πάνε καλά θα υπογράψει το συμβόλαιό του (σ.σ. οι πληροφορίες κάνουν λόγο για τρία χρόνια συμβολαίου με ετήσιες απολαβές 500 χιλ. ευρώ) με τον πειραϊκό σύλλογο και θα ανακοινωθεί.

Η ομάδα της Σταντάρ Λιέγης πρόκειται να πάρει 1,5 εκατ. ευρώ για τον 28χρονο παίκτη. Ο προγραμματισμός που υπάρχει από τους Πειραιώτες είναι ο Κανού να βρίσκεται στο γήπεδο στο παιχνίδι με την Μάλαγα.

Αναφορικά με τον Πάολο Μασάδο υπάρχει αισιοδοξία ότι θα κλείσει, δίχως όμως να υπάρχει τίποτα το οριστικό. Στην ΠΑΕ Ολυμπιακός δεν κρύβουν πως κοιτάζουν την ίδια ώρα και κάποιες άλλες περιπτώσεις, όμως ελπίζουν ότι τελικά ο Πορτογάλος θα φορέσει τα ερυθρόλευκα. Για την υπόθεση του άσου της Τουλούζ οι επόμενες ώρες θα είναι κρίσιμες.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα