«Μιραλάς για αντί-Φαν Πέρσι»

Gazzetta team
«Μιραλάς για αντί-Φαν Πέρσι»

bet365

Τα δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος της Άρσεναλ για τον Μιραλάς συνεχίζονται, με τους Άγγλους να γράφουν ότι οι «Κανονιέρηδες» σκέφτονται να καταθέσουν πρόταση για τον Βέλγο, αφού περιμένουν τις εξελίξεις στο θέμα του Φαν Πέρσι.

Το όνομα του Μιραλάς εμπλέκεται στα αγγλικά ρεπορτάζ και με την Άρσεναλ και χαρακτηριστικά η Daily Mail αναφέρει ότι ο παίκτης είναι διαθέσιμος για 6.4 εκατομμύρια λίρες, δηλαδή περίπου 8 εκατομμύρια ευρώ!

Κάνε εγγραφή στην bwin και πάρε μπόνους 100%

«Ο Βέλγος επιθετικός μπορεί να αποκτηθεί με 6.4 εκατ. λίρες, ενώ τον έχει παρακολουθήσει και η Λίβερπουλ. Μπορεί να αγωνιστεί στα άκρα, αλλά και στην κορυφή της επίθεσης. Την περασμένη περίοδο έλαμψε με την παρουσία του στον Ολυμπιακό, βγήκε πρώτος σκόρερ και αναδείχθηκε παίκτης της χρονιάς», γράφει χαρακτηριστικά το ρεπορτάζ και προσθέτει:

«Οι Κανονιέρηδες έχουν ανταγωνισμό από όλη την Ευρώπη, με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας να είναι από τις ομάδες που έχουν δείξει σοβαρό ενδιαφέρον. Πρόταση 6,3 εκατ. ευρώ που έκανε η ρωσική ομάδα νωρίτερα μέσα στη χρονιά απορρίφθηκε».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα