«Συγκεντρωμένος στον Ολυμπιακό»

«Συγκεντρωμένος στον Ολυμπιακό»

Γιώργος Φραδελάκης
«Συγκεντρωμένος στον Ολυμπιακό»

bet365

Να ανταποδώσει την εμπιστοσύνη που του έχει δείξει ο Ολυμπιακός θέλει ο Μάρκο Πάντελιτς, υποστηρίζοντας ότι το μόνο που τον απασχολεί είναι η επόμενη σεζόν.

«Η ζωή στην Ελλάδα είναι εντάξει. Με τον Ολυμπιακό πήρα δύο συνεχόμενα πρωταθλήματα και πέρυσι μάλιστα ήταν νταμπλ. Δυστυχώς αποκλειστήκαμε λίγο νωρίς από το Champions League. Συγκεντρώσαμε εννέα βαθμούς κόντρα στις Μαρσέιγ, Ντόρτμουντ και Άρσεναλ και κάναμε πολύ καλά παιχνίδια. Ελπίζω φέτος να έχουμε περισσότερη τύχη», δήλωσε στο ολλανδικό goal.com αρχικά ο Πάντελιτς, μετά το νικηφόρο φιλικό με την Βίλεμ (3-2), για να προσθέσει σχετικά με τον τραυματισμό του:

«Επανήλθα πολύ γρήγορα και έχω ακόμα έναν χρόνο στο συμβόλαιό μου. Παρά το γεγονός πως υπήρξαν και άλλες προσφορές, εγώ είμαι συγκεντρωμένος στην ερχόμενη σεζόν με τον Ολυμπιακό. Μου έδειξαν, παρά τον τραυματισμό μου, πως μου έχουν εμπιστοσύνη και θέλω να ανταποδώσω».

Κάνε εγγραφή στην bwin και πάρε μπόνους 100%

Ο Μάρκο Πάντελιτς αναφέρθηκε και στα χρόνια που φορούσε τη φανέλα του Αγιαξ: «Είναι πάντα ωραίαο συναίσθημα όταν επιστρέφω στην Ολλανδία. Αγαπώ αυτή τη χώρα, από τον καιρό που ήμουν στον Αγιαξ. Οι καλύτερες μου στιγμές εδώ; Μα φυσικά η νίκη στο ντέρμπι με τη Φέγενορντ και η κατάκτηση του Κυπέλλου. Είμαι ακόμα σε επαφή με ανθρώπους του συλλόγου όπως ο team manager, αλλά με τους παίκτες είναι πιο δύσκολο να κρατήσεις επαφή επειδή έρχονται συνεχώς νέα ονόματα στην ομάδα».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα