«Χτύπησε» στον... Ζαρντίμ ο Χάιντσε
Το μεγάλο «μπαμ» με την απόκτηση του Αργεντινού άσου τελικά δεν... έσκασε, παρά το γεγονός ότι οι Πειραιώτες είχαν πάρει το «ok» της Ρόμα. Αυτό δηλαδή που απέμενε ήταν αφενός να δεχτεί να γίνει κάτοικος Ελλάδας ο έμπειρος αμυντικός και αφετέρου να δώσει την έγκριση του ο Λεονάρντο Ζαρντίμ.
Μπορεί όσον αφορά την απάντηση του Χάιντσε να υπάρχουν αρκετά ερωτηματικά, αφού ωστόσο που μοιάζει να είναι δεδομένο όπως αναφέρει ο «Γαύρος», είναι ότι ο Πορτογάλος τεχνικός αρνήθηκε την απόκτηση του παίκτη. Ο Ζαρντίμ εξάλλου δείχνει να πιστεύει πολύ στον Δημήτρη Σιόβα και μάλιστα θεωρεί ότι από την στιγμή που και ο Αργεντινός είναι αριστεροπόδαρος, αν γινόταν το «deal», τότε θα «κοβόταν» ο δρόμος του Έλληνα αμυντικού.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
