Φορτσάρει ξανά για Μασάδο!

Φορτσάρει ξανά για Μασάδο!

Gazzetta team
Φορτσάρει ξανά για Μασάδο!

bet365

Ο Ολυμπιακός βάσει των τελευταίων πληροφοριών είναι έτοιμος να επανέλθει δυναμικά για την υπόθεση του Πάολο Μασάδο, περιμένοντας όμως παράλληλα τις τελικές κρίσεις του Λεονάρντο Ζαρντίμ για το κέντρο.

Πηγές από την Γαλλία και την Πορτογαλία θέλουν τους πρωταθλητές Ελλάδας να είναι διατεθειμένοι να... φουλάρουν εκ νέου για τον Πορτογάλο κεντρικό χαφ της Τουλούζ. Ο Μασάδο τον οποίο έχει στο στόχαστρό της η Μαρσέιγ αλλά και ομάδες από την Πορτογαλία το τελευταίο χρονικό διάστημα πιέζει όλο και πιο πολύ την γαλλική ομάδα να τον αφήσει να κλείσει στον Ολυμπιακό, ρίχνοντας τις απαιτήσεις της.

Δεν είναι τυχαίο το γεγονός ότι ο ατζέντης του επιβεβαίωσε την Πέμπτη τις επαφές των δύο πλευρών και την πρόταση που έχει κάνει για τον Μασάδο ο πρωταθλητής Ελλάδας. Ωστόσο δεν επιβεβαίωνεται η πληροφορία που ανέφερε ότι η κρούση ήταν της τάξεως των 2,2 εκατ. ευρώ με τον Ολυμπιακό να δίνει ένα μέρος των χρημάτων τώρα και τα υπόλοιπα μέσα στους επόμενους μήνες.

Στο λιμάνι δεν έχουν κρύψει ότι ο Μασάδο είναι ένας παίκτης που αρέσει, όπως άλλωστε άρεσαν και οι Τσάβες και Μπελούτσι. Επίσης γνωρίζουν πολύ καλά ότι ο παίκτης θέλει πολύ να έρθει στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό. Έχει μιλήσει αρκετά με τον Μιραλάς, έχοντας αποκομίσει εξαιρετική εικόνα για την χώρα μας και τις συνθήκες στον Ολυμπιακό ενώ πολύ σημαντικό ρόλο παίζει και η παρουσία της ομάδας του Ζαρντίμ στο Τσάμπιονς Λιγκ.

Πρόκειται δε για μία επιθυμία που έχει εκφράσει από τον περασμένομ Γενάρη. Από την άλλη στο λιμάνι αναμένουν και τις τελικές αποφάσεις του Ζαρντίμ για τον χώρο της μεσαίας γραμμής. Ο Πορτογάλος τεχνικός του Ολυμπιακού έχει πολύ καλή άποψη για τον παίκτη, ωστόσο δεν έχει καταλήξει ακόμα. Είναι σε διαδικασία σκέψης για το τι στιλ παίκτη θα του ταίριαζε καλύτερα στο σχήμα που θέλει να παίξει.

Παράλληλα γίνεται πολύς λόγος για ένα παιχνίδι... τακτικής από την Τουλούζ. Ότι δηλαδή οι Γάλλοι ζητούν περισσότερα απ' όσα προσφέρει ο Ολυμπιακός με στόχο ν' αποσπάσουν την καλύτερη δυνατή συμφωνία. Είναι δεδομένο όμως ότι οι ιθύνοντες των νταμπλούχων Ελλάδας θ' εξαντλήσουν τις όποιες πιθανότητες τους αναλογούν για να κάνουν δικό τους τον παίκτη. Επίσης θεωρείται ζήτημα ωρών ή ημερών να υπάρξε νέος κύκλος επαφών για τον Μασάδο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα