Στο «ψυγείο» ο Ρουίς, θέλει Ολυμπιακό!

Στο «ψυγείο» ο Ρουίς, θέλει Ολυμπιακό!

Δημήτρης Τομαράς
Στο «ψυγείο» ο Ρουίς, θέλει Ολυμπιακό!

bet365

Ο Άλαν Ρουίς δεν έχει δεχθεί ακόμα την πρόταση ανανέωσης της Χιμνάσια, όπως προκύπτει από πληροφόρηση από την Αργεντινή, με την διοίκηση να παίρνει την απόφαση να τον θέσει στο περιθώριο. Πιέζει για Ολυμπιακό ο παίκτης.

Η μεταγραφή του Ρουίς στον Ολυμπιακό... στράβωσε. Όμως ο νεαρός ποδοσφαιριστής δεν το βάζει κάτω. Από την στιγμή που δεσμεύεται έως τον Ιούνιο της επόμενης χρονιάς με συμβόλαιο με την Χιμνάσια Λα Πλάτα ήταν εκ των πραγμάτων υποχρεωμένος να γυρίσει στην Αργεντινή.

Δεν είναι όμως αναγκασμένος να δεχθεί την προσφορά που του έγινε για ανανέωση της συνεργασίας του. Η Χιμνάσια του πρότεινε νέο τριετές συμβόλαιο για να τον κρατήσει και άλλα χρόνια στο δυναμικό της όμως ο ίδιος δεν... ενθουσιάστηκε και πολύ με αυτήν την προοπτική και επέλεξε να μην απαντήσει καν στην πρόταση!

Στην Χιμνάσια το πήραν σοβαρά το θέμα και έκριναν σκόπιμο ότι μέχρις ότου δώσει μία οποιαδήποτε απάντηση να μπει σε... καραντίνα. Αποφασίστηκε λοιπόν να προπονείται μόνος του. Ο Ρουίς από μέρους του όπως αναφέρουν οι νεότερες πληροφορίες συνεχίζει να πιέζει για να κλείσει από φέτος στον Ολυμπιακό, κάτι που βέβαια δεν είναι και τόσο εύκολο...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα