Τα βρήκαν για Μασάδο

Τα βρήκαν για Μασάδο

Gazzetta team
Τα βρήκαν για Μασάδο

bet365

Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει καταφέρει να έρθει σε συμφωνία με την Τουλούζ για τον Μασάδο, και η περίπτωσή του «τελειώνει» για τον Ολυμπιακό μέσα στις επόμενες 48 ώρες.

Νέα δεδομένα υπάρχουν στην περίπτωση του Πάουλο Μασάδο για τον Ολυμπιακό. Οι ερυθρόλευκοι φέρεται να έχουν δώσει τα χέρια με την διοίκηση της Τουλούζ για την απόκτηση του παίκτη, δίνοντάς του 2,25 εκ. ευρώ.

Αυτό που απομένει για να γίνει και επίσημα δεκτή η προσφορά του Ολυμπιακού είναι η διευθέτηση του τρόπου πληρωμής από τους Πειραιώτες. Οι Γάλλοι ζητούν τραπεζικές εγγυητικές, ενώ ο Ολυμπιακός αντιπρότεινε να πάρουν το 50% μπροστά σε μετρητό και το υπόλοιπο ποσό σε δόσεις μέσα στους επόμενους 12 μήνες.

Η Τουλούζ επέμεινε στις τραπεζικές εγγυητικές, όμως από την πλευρά του Ολυμπιακού τονίζουν πως αυτή η λεπτομέρεια δεν θα αποτελέσει πρόβλημα. Πρόβλημα ενδέχεται να προκαλέσει ο Μασάδο, αφού ναι μεν έχει πει προφορικά το «ναι» στην πρόταση του Ολυμπιακού, έχει δεχτεί όμως και άλλες προτάσεις από άλλες ομάδες.

Πιο συγκεκριμένα, υπήρχαν κάποιες «φωνές» από την Γαλλία που ήθελαν να πρόκειται για απλή φημολογία η συμφωνία του Ολυμπιακού με την Τουλούζ και πως ο Μασάδο έχει αλλάξει άποψη τις τελευταίες ώρες καθώς η Λοκομοτίβ Μόσχας τον έχει δελεάσει με την δική της προσφορά.

Σε κάθε περίπτωση, το ζήτημα είναι λεπτό αλλά φτάνει στο τέλος του. Ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να χάσει άλλο χρόνο με την περίπτωσή του. Θα κάνει τις τελευταίες του επαφές τόσο με την Τουλούζ όσο και με τον Πορτογάλο ποδοσφαιριστή και μέσα στο Σαββατοκύριακο το θέμα θα τελειώσει οριστικά, είτε θετικά είτε αρνητικά.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα