Ο Ολυμπιακός πάνω από Μάντσεστερ Γ.!

Γιώργος Φραδελάκης
Ο Ολυμπιακός πάνω από Μάντσεστερ Γ.!

bet365

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στην 28η θέση των κορυφαίων ομάδων στον κόσμο, πάνω από την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ! Στην 52η ο ΠΑΟΚ, στην 165η ο Παναθηναϊκός!

Την λίστα με τις 400 κορυφαίες ομάδες του πλανήτη ανακοίνωσε η διεθνής υπηρεσία ιστορίας και στατιστικής του ποδοσφαίρου και πρόκειται σίγουρα για μία ιδιαίτερα τιμητική διάκριση για τους Πειραιώτες, που βρίσκονται μέσα στην 30αδα με τις κορυφαίες ομάδες του κόσμου. Μάλιστα πίσω τους έχουν αφήσει κάποιους μεγάλους συλλόγους, με την Γιουνάιτεντ που βρίσκεται μία θέση πιο κάτω, να είναι φυσικά αυτός που ξεχωρίζει.

Στο ημερολόγιο προσφορών της vistabet κάθε μέρα μια νέα προσφορά

Η συγκεκριμένη λίστα αφορά στα επιτεύγματα των ομάδων από την 1η Αυγούστου του 2011, ως την 31η Ιουλίου του 2012. Αξίζει μάλιστα να αναφέρουμε ότι ο Παναθηναϊκός βρίσκεται περισσότερες από 100 θέσεις πιο κάτω, για την ακρίβεια στην 165η, αφού δεύτερος είναι ο ΠΑΟΚ, που κατέχει την 52η. Όσο για την ΑΕΚ, βρίσκεται δέκα θέσεις πίσω από τους «πράσινους» (175η).

Όσο για τους πρώτους πέντε, είναι κατά σειρά οι Μπαρτσελόνα, Ουνιβερσιδάδ Ντε Τσίλε, Ρεάλ, Μπάγερν Μονάχου και Ατλέτικο Μαδρίτης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα