Κρίνεται από βδομάδα του «Τόρο»

Κρίνεται από βδομάδα του «Τόρο»

Gazzetta team
Κρίνεται από βδομάδα του «Τόρο»

bet365

Η πόρτα της Ρόμα δεν έχει κλείσει για τον Βασίλη Τοροσίδη. Η υπόθεση του διεθνούς μπακ του Ολυμπιακού θα κριθεί μέσα στην επόμενη εβδομάδα και εξαρτάται σε σημαντικό βαθμό από το εάν θα πουληθεί ή όχι ο Αλεάντρο Ρόζι.

Από την Δευτέρα και μετά πρόκειται να φανεί σύμφωνα με πληροφορίες από την Ιταλία το κατά πόσον εν τέλει ο Τοροσίδης θ' αποτελέσει το επόμενο μεταγραφικό απόκτημα της Ρόμα ή όχι. Όσο οι Ρωμαίοι δεν μπορούν να πείσουν τον Αλεάντρο Ρόζι να πάει στην Ρόμα η υπόθεση της απόκτησης του αρχηγού του Ολυμπιακού δυσκολεύει όμως προς το παρόν τουλάχιστον τίποτα δεν έχει τελειώσει.

Ο Ρόζι εξακολουθεί να... κλωτσάει για την Πάρμα με την διοίκηση της Ρόμα όμως να τον πιέζει για μεταγραφή. Όπως προκύπτει λοιπόν η κρίσιμη εβδομάδα για τον Τοροσίδη και την μεταπήδησή του στους τζιαλορόσι θα είναι η επόμενη. Το σίγουρο είναι ότι το θέμα του είναι ακόμα... ανοιχτό...

Ο ίδιος ο «Τόρο» θέλει πολύ να φορέσει την φανέλα μίας μεγάλης ομάδας στο εξωτερικό. Όμως τα πάντα εξαρτώνται τόσο από τις τελικές διαθέσεις της Ρόμα και φυσικά από το εάν θα τα βρει με τον Ολυμπιακό στο κόστος της μεταγραφής.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα