«ΟΚ» από Ρόμα για Χάιντσε

«ΟΚ» από Ρόμα για Χάιντσε

Gazzetta team
«ΟΚ» από Ρόμα για Χάιντσε

bet365

Η περίπτωση του Χάιντσε απασχολεί τον Ολυμπιακό, ο οποίος είτε θα αποκτήσει τον παίκτη μέσα στα επόμενα 24ωρα είτε θα πάει σε άλλη λύση. Η Ρόμα αφήνει τον παίκτη ελεύθερο.

Με δεδομένη τη δυσκολία της απόκτησης του Μοσορό από την Μπράγκα, όπου ο τεχνικός του Ολυμπιακού Λεονάρντο Ζαρντίμ δεν έχει και τις καλύτερες σχέσεις με τον πρόεδρο του Πορτογαλικού συλλόγου, ο Ολυμπιακός συνεχίζει να κοιτάει τις υπόλοιπες λύσεις που βρίσκονται στο συρτάρι του για τη θέση του στόπερ.

Μία από αυτές είναι ο πανάκριβος Μπρούνο Άλβες της Ζενίτ, ενώ τα δημοσιεύματα συνεχίζονται για τον Αργεντινό Χάιντσε. Τα deal με τη Ρόμα γίνονται πάντα σε καλό κλίμα, αφού οι δύο ομάδες έχουν καλές σχέσεις και έχουν συνεργαστεί αρκετές φορές. Εκκρεμεί βέβαια και το ζήτημα του Τοροσίδη, για το οποίο οι Πειραιώτες τονίζουν ότι ακούν για πρόταση αλλά δεν έχει έρθει στα γραφεία του συλλόγου κάτι το... χειροπιαστό, ενώ οι Τζαλορόσι απέκτησαν τον Μπαλτζαρέτι.

Σε κάθε περίπτωση, το ζήτημα του 34χρονου αμυντικού δεν πρόκειται να συσχετιστεί με την υπόθεση του Έλληνα φουλ μπακ, αφού ο Ζντένεκ Ζέμαν έχει ενημερώσει τον βετεράνο άσο πως δεν τον υπολογίζει ως βασική επιλογή για την φετινή άμυνα. Επομένως, η θέση του θα βρίσκεται κυρίως στον πάγκο.

Ο Ολυμπιακός θέλει έναν παίκτη της κλάσης και της εμπειρίας του Χάιντσε, και το ακόμη βολικότερο της υπόθεσης είναι πως – σύμφωνα με τους Ιταλούς – η ομάδα του ενημέρωσε τον εκπρόσωπο του ποδοσφαιριστή ότι αν το επιθυμεί (αν έχει κάποια συμφέρουσα πρόταση) μπορεί να τον αποδεσμεύσει χωρίς αποζημίωση. Ο λόγος που η Ρόμα δεν ζητάει κάποιο αντίτιμο είναι ότι θα μπορέσει να διαθέσει στο μπάτζετ της τα χρήματα του συμβολαίου του.

Για την ώρα το πιο σοβαρό ενδιαφέρον για τον Χάιντσε έχει εκδηλωθεί από την πλευρά της Μπολόνια, η οποία όμως δεν μπορεί να του κάνει πρόταση άνω των 650.000 ευρώ το χρόνο, σύμφωνα με την εφημερίδα Γαύρος, λόγω οικονομικών δυσχερειών. Σε κάθε περίπτωση, για το αν θα προχωρήσει το θέμα του θα φανεί μέσα στις επόμενες 2-3 ημέρες, ειδάλλως ο Ολυμπιακός θα στραφεί σε άλλες λύσεις.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα