Ετοιμάζει «βόμβα» Χάιντσε

Ετοιμάζει «βόμβα» Χάιντσε

Gazzetta team
Ετοιμάζει «βόμβα» Χάιντσε

bet365

Ο Γκάμπριελ Χάιντσε εξελίσσεται σε νούμερο ένα στόχος του Ολυμπιακού για την άμυνα, ενώ οι Ρωμαίοι τον αφήνουν ακόμη και ελεύθερο προκειμένου να πάρουν προβάδισμα στην περίπτωση του «Τόρο».

Σύμφωνα με την εφημερίδα Γαύρος ο Ολυμπιακός βρίσκεται κοντά σε συμφωνία για την απόκτηση του έμπειρου διεθνούς Αργεντινού αμυντικού, Γκάμπριελ Χάιντσε. Ο 34χρονος άσος της Ρόμα μπορεί να μείνει ακόμη και ελεύθερος από τη Ρόμα προκειμένου να καταλήξει στο Λιμάνι.

Ο Χάιντσε, με την πολύ σπουδαία καριέρα πίσω του (72 συμμ. και 3 γκολ στην Εθνική Αργεντινής που ήταν και αρχηγός, ενώ έχει αγωνιστεί μεταξύ άλλων στις Παρί, Γιουνάιτεντ, Ρεάλ Μαδρίτης και Μαρσέιγ) θεωρείται φυσικά για τους Πειραιώτες μια αξιόπιστη λύση τόσο για το κέντρο της άμυνας όσο και για το αριστερό άκρο, αφού μπορεί να καλύψει τις δύο θέσεις με την ίδια ευχέρεια.

Μάλιστα, το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός σκέφτεται να «ξαναψωνίσει» από τη Ρόμα (μετά τον Γκρέκο) μόνο τυχαίο δεν είναι, αφού εκτός από την αξία του Χάιντσε θα μπορέσει να κάνει καλύτερο deal μια και οι Τζαλορόσι θέλουν να πάρουν τον Τοροσίδη στην Αιώνια Πόλη.

Πάντως, θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο παίκτης δεσμεύεται με συμβόλαιο (έχουν δείξει ενδιαφέρον οι Μπολόνια και Ρίβερ Πλέιτ) ενώ από την ομάδα του υπολογίζεται κανονικά, αφού σε όλα τα ματς προετοιμασίας ο παίκτης χρησιμοποιήθηκε από τον Τσέχο τεχνικό, Ζντένεκ Ζέμαν.

Τέλος, ο Χάιντσε έχει δηλώσει ότι επιθυμεί να αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο για τουλάχιστον – χρόνια ακόμη, επομένως σε περίπτωση που οι δύο πλευρές βρεθούν στην τελική ευθεία των διαπραγματεύσεων ο Αργεντινός ίσως να ζητήσει διετές συμβόλαιο.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα