Μοσορό: «Ο Ζαρντίμ με θέλει»

Μοσορό: «Ο Ζαρντίμ με θέλει»

Gazzetta team
Μοσορό: «Ο Ζαρντίμ με θέλει»

bet365

«Ψημένος» να έρθει στην Ελλάδα για λογαριασμό του Ολυμπιακού είναι ο Μάρσιο Μοσορό, ο οποίος αποκάλυψε πως είχε κουβέντα με τον Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Με δηλώσεις του στον «Πρωταθλητή» ο 29χρονος άσος ανέφερε: «Ξέρω ότι ενδιαφέρεται για μένα ο Ολυμπιακός! Μου το είπε ο Ζαρντίμ σε κουβέντα που είχα μαζί του! Δουλέψαμε μαζί πολύ καλά πέρυσι στη Μπράγκα, μακάρι να συμβεί το ίδιο και στον Ολυμπιακό».

Για το συμβόλαιό του με την Μπράγκα αλλά και το ενδιαφέρον άλλων ομάδων, πρόσθεσε: «Με έχουν ζητήσει κι άλλες ομάδες εκτός Πορτογαλίας. Κάποιες από αυτές ήθελαν να με αποκτήσουν ως δανεικό για ένα χρόνο, αλλά η διοίκηση της Μπράγκα δεν το δέχθηκε. Συζητούν μόνο για μεταγραφή. Στο συμβόλαιό μου υπάρχει ρήτρα αποδέσμευσης 8 εκατομμυρίων ευρώ, αλλά δεν νομίζω ότι θα ζητήσουν ένα τόσο μεγάλο ποσό».

Ο Βραζιλιάνος μίλησε και για τις απαιτήσεις της ομάδας του, οι οποίες, φέρεται να φτάνουν τα δύο εκατομμύρια ευρώ: «Δεν ξέρω τα ακριβή ποσά που θέλει η ομάδα του, νομίζω, όμως, ότι θα ζητήσει περισσότερα. Βέβαια, όλα είναι πιθανά σε μία διαπραγμάτευση. Τη δική μου επιθυμία τη γνωρίζεται. Θέλω πολύ να έρθω στον Ολυμπιακό. Ήξερα το κλαμπ, αλλά κατάλαβα την ισχύ του και στο μεταξύ μας φιλικό. Από ‘κει και πέρα, όλα εξαρτώνται από τα δύο κλαμπ. Μακάρι να συμφωνήσουν. Εμένα και τον μάνατζέρ μου, ξέρουν που θα μας βρουν».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα