«Τίποτα επίσημο για Τοροσίδη»
Οι ερυθρόλευκοι αλλά και ο ίδιος ο παίκτης δηλώνουν άγνοια και για τα περί ύπαρξης πρότασης της Ρόμα αλλά και για τα περί συμφωνίας έναντι του ποσού των 3 εκατ. ευρώ. Στον Ολυμπιακό θα περιμένουν επίσημα την οποιαδήποτε κίνηση των Ρωμαίων και από εκεί και έπειτα θ' αποφασίσουν το πως θα λειτουργήσουν για τον Τοροσίδη.
«Αυτήν την στιγμή δεν υπάρχει τίποτα επίσημο για Τοροσίδη», λένε και ξαναλένε στον Πειραιά. Είναι σαφές όμως ότι θα φανεί άμεσα το τι ακριβώς ισχύει για τον παίκτη που είναι στην λίστα της ιταλικής ομάδας.
Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.
