Χουράδο το «10άρι»

Χουράδο το «10άρι»

Gazzetta team
Χουράδο το «10άρι»

bet365

Η Ατλέτικο Μαδρίτης διέκοψε τις συζητήσεις με την Σάλκε για την απόκτηση του Χουράδο λόγω Ντιέγκο και ο Ολυμπιακός μπήκε και πάλι στο «παιχνίδι», κυνηγώντας την απόκτησή του.

Ο Ολυμπιακός ψάχνει για έναν δημιουργικό μέσο, τον οποίο είχε «δει» στο πρόσωπο του άσου της Σάλκε, Χοσέ Μανουέλ Χουράδο, και είχε προχωρήσει σε συγκεκριμένη πρόταση τον περασμένο Απρίλιο.

Τα οικονομικά δεδομένα μια τέτοιας μεταγραφής όμως δεν είναι εύκολα, και για την ώρα οι ερυθρόλευκοι μπορούν να τον αποκτήσουν με την μορφή δανεισμού και με οψιόν αγοράς του, αν μπει μια καλή τιμή στο «πωλητήριο» από τους Γερμανούς.

Σύμφωνα με την εφημερίδα Γαύρος, τον περασμένο Απρίλιο ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς είχε στείλει ένα e-mail με το οποίο ζητούσε εκ μέρους του Πειραϊκού συλλόγου τον μονοετή δανεισμό του 26χρονου Ισπανού παίκτη. Μάλιστα, η πρόταση είχε γίνει αποδεκτή!

Ωστόσο, το deal χάλασε αφού μπήκε στη μέση το ενδεχόμενο πώλησής του, κάτι που ενδιέφερε περισσότερο τους Γερμανούς που είχαν δαπανήσει 13 εκ. ευρώ για να τον κάνουν δικό τους.

Παράλληλα, η Σάλκε έχει αποκτήσει τους Μπαρνέτα και Νοϊστάντερ, και παρά τις δηλώσεις του Στέφενς πως από την στιγμή που βρίσκεται στο ρόστερ θα προσπαθήσει να τον χρησιμοποιήσει, δεν υπάρχει αρκετός χώρος για τον βιρτουόζο ποδοσφαιριστή.

Εσχάτως, ο Χουράδο βρέθηκε μια ανάσα από την επιστροφή του στην Πριμέρα για λογαριασμό της Ατλέτικο Μαδρίτης. Οι δύο πλευρές είχαν συμφωνήσει σε όλα, όμως τελικά οι Ροχιμπλάνκος αποφάσισαν να αποκτήσουν τον Βραζιλιάνο Ντιέγκο από την Βόλφσμπουργκ ολοκληρώνοντας τη συμφωνία του περασμένου καλοκαιριού.

Έτσι, σύμφωνα πάντα με τους Γερμανούς, ο Χουράδο έχει για την ώρα δύο πιθανούς προορισμούς. Την Μάλαγα που επίσης ενδιαφέρεται για την αγορά του και τον Ολυμπιακό. Ωστόσο, η Ισπανική ομάδα – αν και δεν της λείπουν τα χρήματα – δεν έχει κάνει ακόμη κάποια κίνηση για τον Χουράδο ενώ πλέον έχει γεμίσει τα κενά της στον χώρο του κέντρου και θεωρείται σχετικά δύσκολο να προχωρήσει σε επίσημη προσφορά για την εξαγορά των δικαιωμάτων του.

Έτσι, είναι πολύ πιθανό ο Ολυμπιακός να επανέλθει στο προσκήνιο και να πάρει από την Σάλκε τον Ισπανό, όπως χαρακτηριστικά τονίζουν τα Γερμανικά ΜΜΕ.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα