Πρώτα ο στόπερ

Πρώτα ο στόπερ

Gazzetta team
Πρώτα ο στόπερ

bet365

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται σε διαρκή αναζήτηση κεντρικού αμυντικού, ο οποίος αποτελεί πρώτη προτεραιότητα, και στη συνέχεια θα προσπαθήσει να καλύψει τα υπόλοιπα κενά του ρόστερ.

Οι ερυθρόλευκοι έχουν στα χέρια τους αρκετές προτάσεις από την Ισπανική αγορά για κεντρικούς αμυντικούς και εξετάζουν κάθε περίπτωση πολύ προσεκτικά. Στην κορυφή της σχετικής λίστας φαίνεται πως βρίσκεται το όνομα του Γκονζάλο Ροντρίγκεθ, τον οποίο έχει ξεχωρίσει ο Λεονάρντο Ζαρντίμ.

Η διοίκηση φαίνεται να έχει έρθει σε επαφή με τη Βιγιαρεάλ και την πλευρά του παίκτη, όπου παρά το γεγονός ότι ο 28χρονος παίκτης πριν από ένα χρόνο πωλούταν με 1,5 εκ. ευρώ, σύμφωνα με φήμες από την Ισπανία υπάρχει το ενδεχόμενο ο παίκτης να μείνει ελεύθερος από τα «κίτρινα υποβρύχια».

Από εκεί και πέρα, οι νταμπλούχοι δεν σταματούν να κοιτούν και την περίπτωση του Μπρούνο Άλβες, ο οποίος παραμένει στην Ζενίτ. Το deal για την αγορά του από την Γιουβέντους δεν ολοκληρώθηκε, στο οποίο οι Ρώσοι περίμεναν να εισπράξουν 12 εκ. ευρώ, και τα Μέσα αναφέρουν ότι ο Ολυμπιακός σκέφτεται να διαθέσει ένα ποσό κοντά στα 2 εκ. ευρώ για τον δανεισμό του, αφού το κόστος της αγοράς του είναι υπέρογκο.

Στη συνέχεια, τη σκυτάλη στα μεταγραφικά των Πειραιωτών θα πάρει η απόκτηση ενός μέσου, η οποία μπορεί να καθυστερήσει αρκετά και υπάρχει εκτίμηση ότι οι όποιες εξελίξεις αναμένονται μετά τον Δεκαπενταύγουστο.

Τα ονόματα που έχουν ακουστεί είναι του Κρίστιαν Τσάβες της Μπόκα Τζούνιορς. Οι Πειραιώτες τονίζουν ότι θέλουν έναν παίκτη που θα κάνει τη διαφορά στη μεσαία γραμμή της ομάδας και θα την ανεβάσει επίπεδο.

Επιπλέον, ένα άλλο «γνωστό» όνομα δεν αποκλείεται να έρθει πάλι στο προσκήνιο. Πρόκειται για τον Κολομβιανό Κάρλος Σάντσες που βρέθηκε μια ανάσα από τον Ολυμπιακό το περασμένο καλοκαίρι και πλέον έχει μείνει ελεύθερος από την Βαλενσιέν.

Τέλος, αν προχωρήσει η υπόθεση της μεταγραφής του Τοροσίδη στη Ρόμα, ο Ολυμπιακός θα χρειαστεί να κάνει άλλη μία μεταγραφική κίνηση για το κενό που θα αφήσει πίσω του ο «Τόρο». Σε αυτή την περίπτωση ο πρώτος στόχος αναμένεται να είναι ο Ιονού Σαπουνάρου.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα