«Νταμπλ και Ευρώπη»!

«Νταμπλ και Ευρώπη»!

«Νταμπλ και Ευρώπη»!

bet365

Ενθουσιασμένος για τη νέα σελίδα στην καριέρα του ο Λεονάρντο Ζαρντίμ, μίλησε για τους στόχους του Ολυμπιακού, τις μεταγραφές και την καλή δουλειά.

Ο τεχνικός των Πειραιωτών μίλησε στον πορτογαλικό ραδιοφωνικό σταθμό «ΑΝΤ-1»

Για τις μεταγραφές:«Έχουμε έρθει για τα φιλικά παιχνίδια και στόχος μας είναι να δουλέψουμε καλά και να μας βοηθήσουν οι αναμετρήσεις. Ξέρω καλά την πορτογαλική αγορά. Δεν μπορώ να επιβεβαιώσω κάτι ούτε για τον Μάτιτς, αλλά ούτε και για τους παίκτες της Γκιμαράες».
Για τη νέα σελίδα στην καριέρα του: «Είμαι πολύ χαρούμενος για τη νέα σελίδα στην καριέρα μου. Ήρθα στην καλύτερη ομάδα της Ελλάδας, είναι η πιο δημοφιλής ομάδα και πιο δυνατή. Είμαι ενθουσιασμένος και θέλω να πετύχω στον Ολυμπιακό»
Για τη δουλειά που γίνεται: «Ακόμα είναι νωρίς, προσπαθώ να μάθω τους παίκτες και να με μάθουν και αυτοί. Προσπαθώ να περάσω τη φιλοσοφία μου και να βοηθήσω και γω την ομάδα να πετύχει. Είμαστε σε φάση δημιουργίας, προσπαθούμε να δημιουργήσουμε το ρόστερ. Είμαι χαρούμενος, γίνεται καλή δουλειά και το κλίμα είναι ιδανικό».
Για τους στόχους του Ολυμπιακού: «Στόχος μας είναι να πάρουμε το πρωτάθλημα, το κύπελλο και να κάνουμε καλή πορεία στην Ευρώπη. Πιστεύω πως μπορούμε να τα καταφέρουμε»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα