Οχι Ζαρντίμ για Μάτιτς!

Οχι Ζαρντίμ για Μάτιτς!

Οχι Ζαρντίμ για Μάτιτς!

bet365

Ο προπονητής του Ολυμπιακού μίλησε σε ραφιοφωνικό σταθμό της πατρίδας του και απάντησε ξεκάθαρα πως: «Οχι, δεν είναι αλήθεια πως έχουμε επιχειρήσει να μιλήσουμε για τον Μάτιτς!»

Από τη στιγμή που βρέθηκε στην πατρίδα του, ήταν πολύ εύκολο να τον πλησιάσουν οι συμπατριώτες του δημοσιογράφοι. Πόσο μάλλον τώρα που βγήκε (από τον ελληνικό Τύπο) και το όνομα ενός παίκτη της Μπενφίκα. Ετσι λοιπόν από τον ραδιοφωνικό σταθμό «Antena 1» τηλεφώνησαν στον Λεονάρντο Ζαρντίμ για να ενημερωθούν από πρώτο χέρι αναφορικά με το ενδιαφέρον του Νεμάνια Μάτιτς.

Η απάντηση του Πορτογάλου τεχνικού των Ερυθρόλευκων ήταν ξεκάθαρη και αφοπλιστική: «Γνωρίζω πολύ καλά την πορτογαλική αγορά. Σας λέω λοιπόν πως από όλα αυτά τα ονόματα που γράφτηκαν τo τελευταίο διάστημα, ελάχιστα είναι σωστά. Οχι, δεν είναι αλήθεια πως έχουμε επιχειρήσει να μιλήσουμε για τον Μάτιτς!»

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα