«Ετσι χάλασε του Ρουίς!»

«Ετσι χάλασε του Ρουίς!»

bet365

Ενας εκ των μάνατζερ του Αλαν Ρουίς αναλύει σε αργεντίνικη εφημερίδα τις λεπτομέρειες της -μη- μεταγραφής του στον Ολυμπιακό. Όπου λαλούν πολλοί κοκόροι...

Λίγο πολύ το γιατί τελικά χάλασε η μετακίνηση του Αλαν Ρουίς στον Ολυμπιακό είναι γνωστό. Ωστόσο, αυτή τη φορά μίλησε στην τοπική εφημερίδα της Λα Πλάτα, «El Dia» για την υπόθεση ένας εκ των μάνατζερ του ο Αντρές Φιγκερέδο. Πρόκειται για τον άνθρωπο που βρίσκεται κοντά στον παίκτη από πολύ μικρή ηλικία. Με τον Φιγκερέδο μιλούσε ο Φερνάντο Κοσεντίνο (ενδιάμεσος του Ολυμπιακού), ενώ στην πορεία εμφανίστηκαν διάφοροι επίδοξοι εκπρόσωποι του παίκτη. Και όπως είναι γνωστό: Οπου λαλούν πολλοί κοκόροι...

«Ο Ολυμπιακός έχει ένα πρόβλημα, καθώς έχει συμπληρωμένες τις θέσεις των μη κοινοτικών ξένων. Οπότε σε περίπτωση που αποκτούσε τον Ρουίς, θα τον τοποθετούσε στην ομάδα Νέων, μιας και φέτος για πρώτη φορά θα υπάρχει και Τσάμπιονς Λιγκ κάτω των 20 ετών.

Ετσι λοιπόν ο Ολυμπιακός προτιμούσε ένα ιδιαίτερο καθεστώς και όχι την πλήρη απόκτηση του πριν τουλάχιστον επιβεβαιώσει εντός γηπέδου ότι του κάνει ο παίκτης. Οταν λοιπόν ο Φερνάντο Κοσεντίνο βρέθηκε στην Αθήνα, επικοινώνησε με την διοίκηση της Χιμνάσια Λα Πλάτα και πήρε το ΟΚ από τους ανθρώπους του συλλόγου. Το θέμα ήταν το οικονομικό και το περίπλοκο καθεστώς πληρωμών θα είχε ως εξής:

Σε πρώτη φάση θα δίνονταν όπως έχει γίνει γνωστό 40.000 ευρώ για να έρθει ο παίκτης για όλο τον Αύγουστο να δοκιμαστεί. Στη συνέχεια και εφόσον τα πήγαινε καλά, ο Ολυμπιακός θα πλήρωνε 250.000 ευρώ και εάν ο Ρουίς συμπλήρωνε 20 αγώνες (συνολικά με Νέους και Ανδρες), η ελληνική ομάδα θα πλήρωνε σταδιακά όσα απέμεναν ώστε να φτάσει τις 800.000 ευρώ για το 80% των δικαιωμάτων του.

Τελικά η Χιμνάσια διαφώνησε στους όρους καταβολής των χρημάτων και έτσι δεν έγινε η μεταγραφή. Ο Αλαν όμως από την 1η Ιανουαρίου θα μπορεί να διαπραγματευτεί ξανά με όποιον θέλει, μιας και το επόμενο καλοκαίρι μένει ελεύθερος... »

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα