Έχει καλύτερο του Μώραλη;

Έχει καλύτερο του Μώραλη;

Έχει καλύτερο του Μώραλη;

bet365

Ο Κώστας Νικολακόπουλος γράφει στο blog του για την υποψηφιότητα Μώραλη στην προεδρία της Λίγκας και την αντίδραση του Παναθηναϊκού.

Ειλικρινά υπήρχε κανένας που να πίστευε ότι ο Παναθηναϊκός θα στήριζε την υποψηφιότητα του Γιάννη Μώραλη για την προεδρία της Λίγκας;

Ούτε μία περίπτωση στο εκατομμύριο δεν υπήρχε ο Παναθηναϊκός, ειδικά με την τωρινή μορφή του, να πήγαινε πάσο σε μία τέτοια κίνηση. Πολύ απλά, διότι καλώς η, κακώς η υποψηφιότητα Μώραλη συνδέεται με τον Ολυμπιακό και τον Μαρινάκη, λόγω της πολυετούς και πολυσχιδούς παρουσίας του με τα ερυθρόλευκα κοινά.

Κι ο τωρινός Παναθηναϊκός μας έχει αποδείξει ήδη πάμπολλες φορές ότι δεν υπάρχει περίπτωση να συμπλεύσει πουθενά με τον Ολυμπιακό. Ίσα ίσα, ό,τι αρέσει στον Ολυμπιακό, δε θα αρέσει στον Παναθηναϊκό. Μην ασχολείστε. Έτσι ξεκίνησε το πράγμα ο Παναθηναϊκός με αυτό το νέο του διοικητικό σχήμα κι έτσι θα το συνεχίσει.

Τουλάχιστον εγώ είμαι σίγουρος. Θα συνεχίσει όπως ήταν πέρσι και στο πολύ περισσότερο «αντιδραστικό». Άσπρο θα λέει ο Ολυμπιακός, μαύρο θα λέει ο Παναθηναϊκός! Είναι ηλίου φαεινότερο, ποια στρατηγική θα ακολουθήσουν οι πράσινοι. Στρατηγική σκληρής αντιπαράθεσης, με στόχο αφενός μεν την συσπείρωση του κόσμου τους, αφετέρου δε τη μάχη στον τομέα των εντυπώσεων, που στο ελληνικό ποδόσφαιρο παίζουν πάντοτε μεγάλο ρόλο, καθώς δημιουργούν τη λεγόμενη περιρρέουσα ατμόσφαιρα.

Βέβαια, ειδικά στο θέμα προεδρίας της Λίγκας, είναι άδικο για το Μώραλη να κρατάει αρνητική στάση ο Παναθηναϊκός. Για τον απλούστατο λόγο ότι πρόκειται για ένα από τους λίγους παράγοντες που γνωρίζουν όλες τις πτυχές του ελληνικού επαγγελματικού ποδοσφαίρου από την καλή κι από την ανάποδη, αλλά κι έχει ανοιχτά μυαλά για να δώσει λύσεις και να παράγει έργο, εξυπηρετώντας πρωτίστως τα συμφέροντα της Λίγκας κι όχι ενός συλλόγου. Να συνεχίσει ό,τι είχε ξεκινήσει ο Πέτρος Κόκκαλης πριν κάποια χρόνια στη Λίγκα, με την συναίνεση και του Τζίγγερ.

Ειδικά λοιπόν για τον Μώραλη νομίζω ότι ο Παναθηναϊκός κάνει τη λεγόμενη στην πολιτική «στείρα αντιπολίτευση». Βέβαια, θα τα πάρω πίσω αυτά, εάν ο Παναθηναϊκός έχει να προτείνει κάποια καλύτερη υποψηφιότητα, με κάποιον μεγαλύτερο γνώστη, πιο έξυπνο και πιο αποφασιστικό...

Όπως θα τα πάρω πίσω αυτά, κι εάν ο Μώραλης μέσα από την πορεία του στη Λίγκα αποδειχθεί απλά "άλλη μία" προεδρία που πέρασε διεκπεραιωτικά....

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta.

Κώστας Νικολακόπουλος
Κώστας Νικολακόπουλος

Ο Κώστας Νικολακόπουλος έγινε δημοσιογράφος από…σπόντα. Από τη Νομική και τη δικηγορία η, το επάγγελμα του δικαστικού, που υποτίθεται ότι ήταν στα πλάνα του (εξ ου κι οχαρακτηρισμός «ανακριτή» από τον Γ. Λούβαρη!), βρέθηκε ξαφνικά στον ΦΙΛΑΘΛΟ, όταν πρωτογεννήθηκε η ιδέα αυτής της εφημερίδας από τους Ν. Καραγιαννίδη και Ι. Μαθιουδάκη. Ένα χρόνο ρεπορτάζ Πανιώνιου και Αιγάλεω (μαζί), ένα χρόνο ΑΕΚ και από την άνοιξη του 1984 έως και σήμερα ρεπορτάζ Ολυμπιακού, όπου τα έχει δει όλα. Πρώτα τα λεγόμενα πέτρινα χρόνια και μετά πρωταθλήματα το ένα μετά το άλλο. Του αρέσει να γράφει για μεταγραφές, αλλά ο ίδιος τις αποφεύγει. Σε 40 χρόνια έχει κάνει δύο! Το 1992 στο ΦΩΣ του Θ. Νικολαϊδη και μετά στον ΓΑΥΡΟ που στη συνέχεια έγινε ένα με τον Κόκκινο Πρωταθλητή. Πάνω από μία δεκαετία καλύπτει το ρεπορτάζ του Ολυμπιακού στον Σπορ FM.