Τρελά λεφτά για Μιραλάς!

Τρελά λεφτά για Μιραλάς!

Τρελά λεφτά για Μιραλάς!

bet365

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται οι αναφορές των αγγλικών μέσων περί του ενδιαφέροντος της Λίβερπουλ για τον διεθνή Βέλγο φορ του Ολυμπιακού Κέβιν Μιραλάς.

Χωρίς σταματημό συνεχίζονται τα δημοσιεύματα των αγγλικών μέσων που αναζφέρονται στο έντονο ενδιαφέρον της Λίβερπουλ για τον Κέβιν Μιραλάς.

Δύο μόλις ημέρες μετά τις δηλώσεις του εκπροσώπου του διεθνούς Βέλγου άσου του Ολυμπαικού Κριστόφ Ενροτό για συζητήσεις με ευρωπαίκό σύλλογο για την μεταγραφή του περυσινού πρώτου σκόρερ τω ν «ερυθρόλευκων» ακολούθησε η «www.dailystar.co.uk» σε άρθρο της να τονίσει ότι η «Λίβερπουλ στοχεύει τον άσο του Ολυμπιακού, Κέβιν Μιραλάς»

Παρακάτω, ωστόσο οι Άγγλοι προσθέτουν ένα ποσό το οποίο δεν ανταποκρίνεται στη πραγματικότητα και αναφερόμαστε στις 10 εκατ,. λίρες ως αποζημίωση για τα δικαιώματα του Κέβιν Μιραλάς στους νταμπλούχους Ελλάδας , ποσό που υπερβαίνει τα 8 εκ. ευρώ της ρήτρας του Βέλγου διεθνή επιθετικού...

Αναλυτικά το δημοσίευμα:

«Το αφεντικό της Λίβερπουλ, Μπρένταν Ρότζερς, παρακολουθεί τον Κέβιν Μιραλάς σύμφωνα με τα πρόσφατα ρεπορτάζ.

Ο 24χρονος άσος μοιάζει να είναι πρόθυμος για μια μετακίνηση στην Premier League, με το Άνφιλντ να είναι ο προορισμός που προτιμά.

Ο Ρότζερς έχει στόχο τον Βέλγο διεθνή, που μπορεί να παίξει είτε στα άκρα είτε στο κεφάλι της επίθεσης, θέλοντας να ενισχύσει την γραμμή κρούσης.

Ο Ολλανδός Ντιρκ Κούιτ άφησε το Μερσεσάιντ αυτό το καλοκαίρι, με τους Μάξι Ροντρίγκεζ και Άντι Κάρολ να είναι πολύ κοντά στην πόρτα της εξόδου. Ο Μιραλάς, που σκόραρε το εντυπωσιακό 20 γκολ σε μόλις 25 αγωνιστικές πρωταθλήματος την περασμένη σεζόν, είναι σίγουρα ικανός να παρέχει τη δύναμη πυρός που ψάχνουν στην Λίβερπουλ.

Το πρώην αστέρι της Σεντ Ετιέν, που επίσης παρακολουθείται από την Άρσεναλ, εκτιμάται πως θα είναι διαθέσιμος για 10 εκ. λίρες».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα