Πιστεύει τους νέους ο Ζαρντίμ

Πιστεύει τους νέους ο Ζαρντίμ

Πιστεύει τους νέους ο Ζαρντίμ

bet365

Κάτοικοι Πειραιά θα μείνουν και την επόμενη σεζόν οι Μπάμπης Λυκογιάννης και Δημήτρης Διαμαντάκος, αφού ο Ζαρντίμ εκτιμάει ιδιαίτερά τις ικανότητες τους και θέλει να τους κρατήσει στην ομάδα.

Αρνητική θα είναι όπως φαίνεται η απάντηση στις ομάδες που έχουν καταθέσει πρόταση στον Ολυμπιακό για τον δανεισμό των Λυκογιάννη και Γιαννιώτα. Οι δύο νεαροί άσου των «ερυθρολεύκων» που πραγματοποιούν εξαιρετικές εμφανίσεις με την Εθνική στο Euro U19, έχουν κερδίσεις την εκτίμηση του Ζαρντίμ όπως αναφέρει ο «Πρωταθλητής» και την επόμενη σεζόν θα τους δούμε αρκετές φορές σε αποστολές της μεγάλης ομάδας.

Από εκεί και πέρα θα στελεχώσουν κατά κύριο λόγο την ομάδα των Νέων, τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο Νext Gen Series, ενώ θα ανήκουν στο γκρουπ των «μικρών» που θα προπονούνται με την πρώτη ομάδα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα