Best Seller ο Νικοπολίδης και... πάει Πειραιά

Gazzetta team
Best Seller ο Νικοπολίδης και... πάει Πειραιά

bet365

Best seller μέσα σε ένα μήνα έγινε το βιβλίο του Αντώνη Νικοπολίδη, ο οποίος παρουσιάζει την αυτοβιογραφία του στους Πειραιώτες την προσεχή Δευτέρα 16 Ιουλίου.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της MVPublications:

«Πέρασε ακριβώς ένας μήνας από την ημέρα που η αυτοβιογραφία του Αντώνη Νικοπολίδη με τίτλο «Ο Αγώνας της Ζωής μου» άρχισε δειλά δειλά να εμφανίζεται στις προθήκες των βιβλιοπωλείων.

Μέσα σε αυτό το πολύ σύντομο χρονικό διάστημα, η αυτοβιογραφία του Αντώνη Νικοπολίδη "Ο Αγώνας της Ζωής μου" κατάφερε να κερδίσει επισήμως τον τίτλο του best seller για την περίοδο 14 Ιουνίου - 14 Ιουλίου, σύμφωνα με την ενημέρωση που υπάρχει από το μεγαλύτερο δίκτυο διανομής βιβλίων στην Ελλάδα, "Αθ. Χριστάκης Α.Ε."...

Η πρώτη έκδοση των 3 χιλιάδων αντιτύπων εξαντλήθηκε και την επόμενη εβδομάδα θα κυκλοφορήσει στα βιβλιοπωλεία η δεύτερη έκδοση, παράλληλα με το νέο "παιδί" της οικογένειας της MVPublications, την αυτοβιογραφία του Μάικ Μπατίστ.

Η αγκαλιά με την οποία περιέβαλε το αναγνωστικό κοινό στο βιβλίο του Αντώνη Νικοπολίδη, μας αποδεικνύει πειστικά, ότι η διαδρομή ενός υψηλού επιπέδου αθλητή, η ζωή του, τα βιώματά του, σε συνδυασμό με την ποιότητα της γραφής, μπορούν να κερδίσουν ένα σημαντικό μερίδιο στην αγορά του βιβλίου.

Με αφορμή τη συμπλήρωση ενός μήνα από την κυκλοφορία του βιβλίου, τη Δευτέρα 16 Ιουλίου, και στις 20.00 ο Αντώνης Νικοπολίδης, θα βρεθεί στο κατάστημα του Public στον Πειραιά και στο χώρο του Publicafe. Η πρόσκληση είναι ανοιχτή για όλους τους φίλους του αθλητισμού, να επισκεφθούν το χώρο του Public, να επικοινωνήσουν μαζί με τον Αντώνη Νικοπολίδη, να φωτογραφηθούν και να εξασφαλίσουν υπογεγραμμένα αντίτυπα της αυτοβιογραφίας του.

Στην εκδήλωση παρών θα είναι και θα προλογίσει ο Αντώνης Καρπετόπουλος»

 

Τελευταία Νέα