«Θέλω να γυρίσω αλλά...»

«Θέλω να γυρίσω αλλά...»

Gazzetta team
«Θέλω να γυρίσω αλλά...»

bet365

Για το ενδεχόμενο επιστροφής του στην Ελλάδα και τον Ολυμπιακό μίλησε ο Πάμπλο Ορμπάιθ, υποστηρίζοντας ότι θέλει να γυρίσει, όμως δεν έχει μιλήσει με κανένα από τους Πειραιώτες.

Ο Ισπανός μέσος βρίσκεται αυτή την στιγμή στην πατρίδα και συγκεκριμένα στην προετοιμασία της Μπιλμπάο. Όπως ο ίδιος τόνισε στον «Πρωταθλητή», είναι ψέμα ότι προπονείται μόνος του. «Όχι, δεν είναι αλήθεια. Κανονικά με την ομάδα μου προπονούμαι, μαζί με το γκρουπ της μεγάλης ομάδας. Ούτε μόνος μου, ούτε με τους μικρούς, είναι ψέματα», δήλωσε ο Ορμπάιθ σχετικά με τα όσα ακούστηκαν.

Αναφορικά με το αν είχε επαφή με τους «ερυθρόλευκους», υποστήριξε πως: «Όχι, δεν έχω μιλήσει με κανένα. Δεν με έχει πάρει κανείς τηλέφωνο για να μου πει ότι με θέλουν στην ομάδα και αν σκέφτομαι να επιστρέψω. Ούτε αυτή η πληροφορία είναι σωστή».

Όσο για το αν θα επιθυμούσε ο ίδιος αν επιστρέψει στην πατρίδα μας, ανέφερε: «Στον Ολυμπιακό πέρασα υπέροχες στιγμές. Έζησα έναν εκπληκτικό χρόνο. Προφανώς και δεν μπορώ να τον ξεχάσω. Προφανώς και θα ήμουν αρνητικός σε ένα τέτοιο ενδεχόμενο. Αυτή την στιγμή όμως δεν μπορούμε να μιλάμε με υποθέσεις. Είμαι παίκτης της Μπιλμπάο και κάνω προπονήσεις με την ομάδα για την νέα χρονιά. Δε υπάρχει κάτι άλλο που μπορούμε να πούμε αυτή την στιγμή».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα