«Έκλεισε» Γκρέκο ο Ολυμπιακός

«Έκλεισε» Γκρέκο ο Ολυμπιακός

Gazzetta team
«Έκλεισε» Γκρέκο ο Ολυμπιακός

bet365

Ο Ολυμπιακός φέρεται να έχει έρθει σε συμφωνία με την Ρόμα για την απόκτηση του Λεάντρο Γκρέκο, και ίσως βρεθεί στην Αθήνα τις επόμενες μέρες. Το gazzetta.gr σας είχε αναφέρει από χθες το ραντεβού της μεταγραφής.

Πληθώρα Ιταλικών δημοσιευμάτων κάνουν λόγω για συμφωνία του Ολυμπιακού με την Ρόμα για την απόκτηση του 26χρονου χαφ της ομάδας, Λεάντρο Γκρέκο. Για την ακρίβεια, έχει... «βουίξει» σύσσωμος ο Ιταλικός Τύπος για το συγκεκριμένο deal, ενώ πλέον και ο Ολυμπιακος επιβεβαιώνει το ενδιαφέρον του για τον 26χρονο κεντρικό μέσο της Ιταλικής ομάδας.

Το gazzetta.gr σας είχε αναφέρει από χθες το ραντεβού της μεταγραφής, αλλά και όσα δήλωσε ο μάνατζερ του Λεάντρο Γκρέκο για την υπόθεση με τον Ολυμπιακο.

Σύμφωνα με νεώτερες πληροφορίες, οι Πειραιώτες έχουν κουβεντιάσει τόσο με την πλευρά του παίκτη όσο και με την Ρόμα την περίπτωσή και περιμένουν τον ατζέντη του Γκρέκο στις επόμενες ημέρες στην Ελλάδα για τις τελικές επαφές, και ίσως μέσα στο Σαββατοκύριακο να έρθει στην Αθήνα και ο ίδιος ο παίκτης για τα τυπικά της μεταγραφής.

Η Ρόμα ήθελε να δώσει 2,5 εκ. ευρώ και τον Γκρέκο μαζί με τον Ρουμάνο Αντριάν Στόιαν στην Κίεβο για να αποκτήσουν τον Μάικλ Μπράντλεϊ, όμως ο Ιταλός σχετικά υψηλόσωμος μέσος (1.83 μ.) που γνωρίζει το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού δεν δέχτηκε και ζήτησε από τους ιθύνοντες των Ρωμαίων να τον δώσει στους νταμπλούχους Ελλάδας.

Αυτό για την Ρόμα σημαίνει ότι θα πρέπει να δώσει 600.000 ευρώ περισσότερα από όσα είχε συμφωνήσει με την Κίεβο για να αποκτήσει τον Αμερικανό μέσο. Χρήματα τα οποία περιμένει να πάρει από τον Ολυμπιακό. Η μεταγραφή του παίκτη στο Λιμάνι θα είναι με την μορφή δανεισμού για ένα χρόνο, αλλά με οψιόν αγοράς του το επόμενο καλοκαίρι.

Όσο για το συμβόλαιο του Γκρέκο, από το οποίο αυτή τη στιγμή εξοικονομεί 800.000 ευρώ ετησίως, παρά το γεγονός ότι οι διαπραγματεύσεις με την πλευρά του δεν έχουν ολοκληρωθεί (με την πλευρά της Ρόμα φαίνεται πως η περίπτωση έχει τελειώσει και μένουν τα τυπικά) το ποσό που θα αμείβεται θα είναι μάλλον ανάλογο και το συμβόλαιο (αν ενεργοποιηθεί η οψιόν) θα έχει διάρκεια τριών ετών.

Ο αριστεροπόδαρος Ιταλός ποδοσφαιριστής ανανέωσε το συμβόλαιό του τον περασμένο Φεβρουάριο (μέχρι το 2015), αν και αρκετές «φωνές» μέσα στην ομάδα ήταν αντίθετοι με την κίνησή αυτή, και για την ώρα η παραμονή του δείχνει να μπλοκάρει το deal με τον Μάικλ Μπράντλεϊ. Μία κίνηση ομολογουμένως όχι επιτυχημένη, αφού πρόκειται για έναν παίκτη τον οποίο αποφάσισαν ότι χρειάζονται στο ρόστερ. Επομένως, θεωρείται δεδομένο πως αποτελεί ξένο σώμα για την Ρόμα...

Ποιος είναι ο Γκρέκο

Στη Ρόμα βρίσκεται από το 2003 ως μέλος της ομάδας Νέων του συλλόγου, και έκανε το ντεμπούτο του στην πρώτη ομάδα τη σεζόν 2004-2005. Την επόμενη σεζόν αγωνίστηκε σχεδόν στα μισά ματς, όμως δεν κατάφερε να καθιερωθεί στην αρχική ενδεκάδα και αγωνίστηκε σε αρκετές ομάδες (Αστρέα, Βερόνα, Πίζα) με τη μορφή δανεισμού όλα αυτά τα χρόνια, με τελευταία την Πιασέντζα το 2010.

Συνολικά έχει εμφανιστεί σε 124 ματς και έχει πετύχει μόλις 4 γκολ, γεγονός που δείχνει ότι το σκοράρισμα δεν είναι μέσα στα κύρια χαρακτηριστικά του. Τις τελευταίες δύο σεζόν έχει καθιερωθεί ως παίκτης της Ρόμα, όμως τις περισσότερες φορές ερχόταν από τον πάγκο και ουσιαστικά δεν κατάφερε ποτέ να πάρει σπίτι του τη φανέλα βασικού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα