Νέο «τσακάλι» για Ολυμπιακό

Νέο «τσακάλι» για Ολυμπιακό

Gazzetta team
Νέο «τσακάλι» για Ολυμπιακό

bet365

Ο Κάρλος Μποκανέγκρα είναι άλλος ένας... «τρομοκράτης» που προτάθηκε και εξετάζεται από τον Ολυμπιακό, για την άμυνα αυτή τη φορά. Έχει ενημερωθεί ο Ζαρντίμ για τον Αμερικάνο.

Ο αρχηγός της Εθνικής των ΗΠΑ, Κάρλος Μποκανέγκρα, έμεινε ελεύθερος μετά τον υποβιβασμό της Ρέιτζερς στα 33 του χρόνια – το συμβόλαιό του έληγε το 2014 – και τέθηκε στη διάθεση του Ολυμπιακού.

Πρόκειται για έναν έμπειρο αμυντικό, 106 φορές διεθνή με 13 γκολ στο ενεργητικό του. Όσο για την καριέρα του που ξεκίνησε στους Chicago Fire (87 συμ. 5 γκολ), το 2003 ήρθε στην Ευρώπη για την Φούλαμ με την οποία σε 5 χρόνια αγωνίστηκε 116 φορές στην Πρέμιερ και πέτυχε 8 τέρματα.

Στη συνέχεια δοκίμασε την τύχη του στο Σαμπιονά με την Ρεν, όπου αγωνίστηκε για δύο χρόνια έχοντας 64 συμμετοχές και 2 γκολ. Ακολούθως βρέθηκε στην Σκοτία και τους Ρέιντζερς όπου σε μία χρονιά έπαιξε σε 24 ματς και σκόραρε δύο φορές, πριν μείνει ελεύθερος λόγω του υποβιβασμού της ομάδας ελέω χρεών.

Το όνομά του έχει συζητηθεί αρκετά στα υψηλά κλιμάκια της ΠΑΕ αλλά και με τον προπονητή της ομάδας, όπως αναφέρει σε δημοσίευμά του η εφημερίδα Πρωταθλητής, και θεωρείται λύση τύπου Μέλμπεργκ. Είναι έμπειρος, γρήγορος και με έφεση στο σκοράρισμα, ενώ εκτός από την θέση του στόπερ μπορεί με την ίδια άνεση να καλύψει τη θέση του αριστερού μπακ. Παρά ταύτα, είναι σχεδόν δεδομένο ότι ο Πορτογάλος Άλβες είναι μάλλον ο πρώτος στόχος του Ολυμπιακού.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα