Τι τρέχει με Ορμπάιθ!

Τι τρέχει με Ορμπάιθ!

Τι τρέχει με Ορμπάιθ!

bet365

Ο συνωστισμός στη μεσαία γραμμή της Μπιλμπάο ανοίγει τον δρόμο της επιστροφής του Πάμπλο Ορμπάιθ, με τον Ολυμπιακό να παίζει με τον χρόνο και να καραδοκεί για τον δανεισμό του.

Την περασμένη σεζόν αναδείχτηκε στην πλέον αξιόπιστη λύση στη μεσαία γραμμή. Αν και πολλοί αμφέβαλαν αρχικά για τις δυνατότητες του (πολύ κουβέντα για το ότι ήταν αργός) και πάντα σε σχέση με την ηλικία του, τελικά ο Πάμπλο Ορμπάιθ αποδείχτηκε λίρα εκατό, παίζοντας συνολικά σε 38 ματς. Ο δανεισμός του ολοκληρώθηκε, αλλά δεν αποκλείεται και την φετινή χρονιά να φορέσει εκ νέου τα ερυθρόλευκα. Το εάν θα συμβεί αυτό, εξαρτάται από πολλούς παράγοντες και το gazzetta.gr αναλύει όλα τα δεδομένα της υπόθεσης του 33χρονου Ισπανού.

Σε σχέση με πέρσι, ο προπονητής της Αθλέτικ, του είπε πως τον υπολογίζει. Την περασμένη χρονιά ο Μαρσέλο Μπιέλσα του είχε ξεκαθαρίσει πως δεν τον περιλάμβανε στα πλάνα του. Τώρα όμως επανεκτίμησε την αξία του Ορμπάιθ μετά και τις πολύ καλές εμφανίσεις του ειδικά στην Ευρώπη. Το θέμα είναι όμως ότι και πάλι ο Αργεντινός κόουτς δεν μπόρεσε να του εγγυηθεί λεπτά συμμετοχής, κάτι που είναι το Α και το Ω για τον Ορμπάιθ, ο οποίος είναι το μόνο που ζητάει: το να παίζει!

Το θέμα είναι ότι ο Μπιέλσα έχει ζητήσει δύο μεταγραφές στην συγκεκριμένη θέση, τους Μπενιάτ (Μπέτις) και Μίκελ Ρίκο (Γρανάδα). Και μόνο τον έναν να αποκτήσει, μαζί με την παρουσία των Κάρλος Γκουρπέγκι (αρχηγός) και Αντερ Ιτουράσπε, δεν μένει και πολύς χώρος για τον Ορμπάιθ. Οπότε αυτομάτως εκείνος θα θελήσει να φύγει.

Εχει ακόμα έναν χρόνο συμβόλαιο, αλλά η Αθλέτικ δεν θα έχει πρόβλημα να τον δανείσει, μιας και το να πουλήσει παίκτη 33 ετών, δεν είναι και ό,τι πιο εύκολο, ασχέτως του αν ζητάεςι μόλις 500.000 ευρώ για την παραχώρηση του. Από τη στιγμή που δεν θα παίζει στο «Σαν Μαμές», η Μπιλμπάο θα συμβιβαστεί με το να πληρώσει κάποια άλλη ομάδα το συμβόλαιο του και κάπου εκεί μπαίνει στο παιχνίδι ο Ολυμπιακός.

Επισήμως, οι ερυθρόλευκοι δεν έχουν ασχοληθεί με την περίπτωση του. Οσο όμως περνούν οι μέρες και δεν αποκτάται παίκτης στη μεσαία γραμμή τόσο εντείνεται η φημολογία πως ο Ορμπάιθ μπορεί να επιστρέψει. Ο ίδιος σίγουρα θα το ήθελε, διότι στην Ελλάδα έπαιξε καλά, το απόλαυσε, έζησε ευρωπαϊκές βραδιές και κατέκτησε το νταμπλ.

Την γνώμη του Λεονάρντο Ζαρντίμ για τον παίκτη δεν την γνωρίζουμε. Σίγουρα όμως πρόκειται για μία εγγυημένη λύση που είναι και οικονομικά συμφέρουσα, ενώ ο Ορμπάιθ γνωρίζει την ελληνική πραγματικότητα και τα εσωτερικά της ομάδας. Κατά συνέπεια ο Ολυμπιακός μπορεί να παίζει με τον χρόνο (δεν έχει άμεσες υποχρεώσεις) και να περιμένει να δει τι θα συμβεί μεταξύ της Μπιλμπάο και του Ορμπάιθ και τότε εάν και εφόσον τον θελήσει, να τον πάρει και πάλι χωρίς δυσκολία...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα