«Δεν υπάρχει θέμα Στάνκοβιτς»

«Δεν υπάρχει θέμα Στάνκοβιτς»

«Δεν υπάρχει θέμα Στάνκοβιτς»

bet365

Από τον Ολυμπιακό διέρρεαν την Δευτέρα ότι στην παρούσα φάση δεν τίθεται κανένα θέμα με τον Σέρβο άσο της Ίντερ, Ντέγιαν Στάνκοβιτς.

Η εξαιρετική σχέση του Στάνκοβιτς με τον φίλο και κουμπάρο του, Πάντελιτς αλλά και τον Κοβάσεβιτς καθώς και οι πληροφορίες και τα ρεπορτάζ από την Σερβία -που όμως όπως γράψαμε νωρίς το πρωί επικαλούνταν ελληνικές πηγές- έφεραν στο προσκήνιο την προσπάθεια του Ολυμπιακού για... μπαμ με τον έμπειρο μέσο της Ίντερ. Ωστόσο λίγες ώρες μετά οι ερυθρόλευκες διαρροές διευκρίνιζαν πως δεν υπάρχει κανένα θέμα με τον Στάνκοβιτς.

«Δεν υπάρχει τέτοιο ζήτημα. Τουλάχιστον όχι τώρα», ήταν το σχετικό σχόλιο. Επιπλέον επισημάνθηκε ότι ο παίκτης είχε προταθεί στους ερυθρολεύκους τον Γενάρη και τότε δεν είχαν ασχοληθεί γιατί το κασέ του ήταν πολύ μεγάλο, κάτι που φαίνεται να ισχύει και για τώρα.

Έτσι όπως όλα δείχνουν την δεδομένη χρονική στιγμή ο Ολυμπιακός δεν αναμένεται -σύμφωνα με τις διαρροές των πρωταθλητών Ελλάδας- να κάνει... μπάσιμο για τον παίκτη. Αφήνουμε πάντως ένα αρκετά μεγάλο... παράθυρο, διότι σε μία μεταγραφική περίοδο οι ανατροπές είναι διαρκείς και τίποτα δεν μπορεί ν' αποκλειστεί με πάσα βεβαιότητα. Εξάλλου πρόκειται για έναν παίκτη με μεγάλη αξία που αρέσει πολύ σε αρκετούς στο λιμάνι...

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα