Ετοιμάζει... deal με Στάνκοβιτς!

Ετοιμάζει... deal με Στάνκοβιτς!

Ετοιμάζει... deal με Στάνκοβιτς!

bet365

Το... μπαμ με την απόκτηση του Στάνκοβιτς είναι έτοιμος να κάνει σύμφωνα με τους Σέρβους ο Ολυμπιακός με τον έμπειρο άσο ν' αφήνει την Ίντερ και τον πρόεδρο του Ερυθρού Αστέρα, Βλάνταν Λούκιτς, να κάνει όνειρα για Στάνκοβιτς και... Πάντελιτς!

Πιάνει... λιμάνι ο Στάνκοβιτς!

Τον πρώην παίκτη του Ερυθρού Αστέρα και νυν της Ίντερ, Ντέγιαν Στάνκοβιτς, στέλνουν οι Σέρβοι και πιο συγκεκριμένα η Zurnal στο λιμάνι και τον Ολυμπιακό! Όπως υπογραμμίζεται σε ρεπορτάζ του συγκεκριμένου εντύπου ο έμπειρος μέσος αν και ορισμένα ΜΜΕ εμφανίζονταν βέβαια για την παραμονή του στο Μιλάνο και την Ίντερ φέρεται αποφασισμένος ν' αποχωρήσει.

Και παρά το πρόβλημα τραυματισμού που αντιμετώπιζε και την επέμβαση που έκανε στον αχίλλειο είναι αποφασισμένος να βρει νέα ομάδα. Η Zurnal επικαλούμενη ελληνικές πηγές υποστηρίζει ότι ο Ολυμπιακός παρακολουθεί από κοντά αλλά και πολύ προσεκτικά τον Στάνκοβιτς, περιμένοντας να δει πότε θα τερματίσει την συνεργασία του με την Ίντερ.

Όταν θα γίνει αυτό οι Πειραιώτες θα είναι έτοιμοι να του προσφέρουν διετές συμβόλαιο. Ρόλο-κλειδί στην υπόθεση έχουν τόσο ο Ντάρκο Κοβάσεβιτς όσο και ο Μάρκο Πάντελιτς που συνδέονται προσωπικά με τον Στάνκοβιτς με τον οποίο έχουν ήδη μιλήσει, οπότε η συμφωνία δεν θα είναι τόσο δύσκολο να κλείσει. Ειδικά ο δεύτερος θα ήθελε πολύ να τον έχει συμπαίκτη του.

Το κείμενο έχει προσελκύσει και σχόλια Σέρβων φιλάθλων που θεωρούν λογικό το να υπάρχει τέτοιο σενάριο καθώς σε μία τέτοια περίπτωση ο Στάνκοβιτς θα πάει σε μία ομάδα που έχει να του δώσει και λεφτά και κίνητρο. Μάλιστα ορισμένοι δεν κρύβουν τον έντονο προβληματισμό τους για τα χρέη που έχουν συσσωρευτεί στον Ερυθρό Αστέρα.

Ο Λούκιτς θέλει και Στάνκοβιτς και... Πάντελιτς!

Την ίδια ώρα σύμφωνα με ρεπορτάζ αλλά και πληροφορίες από την Σερβία ο πρόεδρος του Ερυθρού Αστέρα, Βλάνταν Λούκιτς, ονειρεύεται την επιστροφή των Στάνκοβιτς και Πάντελιτς στον σύλλογο και το ποδόσφαιρο της χώρας. Όπως ανακύπτει θα ήθελε μάλιστα αυτό να συμβεί φέτος. Ωστόσο εκείνο που επισημαίνεται είναι πως το πλάνο που έχει κατά νου ο Λούκιτς δεν είναι εφικτό λόγω της οικονομικής κατάστασης του σωματείου.

Δείτε ΕΔΩ το σχετικό κείμενο για τον Στάνκοβιτς.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα