Παραμένει το... εμπόδιο για Μασάδο

Παραμένει το... εμπόδιο για Μασάδο

Παραμένει το... εμπόδιο για Μασάδο

bet365

Ο Κλεμόν Σαντόμ είτε πήγαινε στην Λιόν είτε έμεινε στην Παρί Σεν Ζερμέν θα δημιουργούσε πρόβλημα στην υπόθεση του Πάουλο Μασάδο για τον Ολυμπιακό. Εν τέλει ο Σαντόμ που προορίζονταν ως αντί-Μασάδο στην Τουλούζ θα μείνει στο Παρίσι.

Το... αγκάθι για τον Ολυμπιακό αναφορικά με το κεφάλαιο Μασάδο καλά κρατεί. Ο Σαντόμ που επρόκειτο να συνεχίσει την καριέρα του στην Τουλούζ, παίρνοντας την θέση του Πορτογάλου χαφ στο ρόστερ για να φύγει εκείνος είτε για την Μπενφίκα είτε για τον Ολυμπιακό δεν θα αφήσει την Παρί Σεν Ζερμέν ούτε για την Τουλούζη ούτε για την Λιόν.

Ο Σαντόμ θα παραμείνει κάτοικος Παρισιού με τον Μασάδο να εξακολουθεί να βρίσκεται στο έμψυχο δυναμικό της Τουλούζ. Έτσι ένα ακόμα... εμπόδιο για τους Πειραιώτες -πέραν του οικονομικού- συνεχίζει να υφίσταται.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα