Ερυθρόλευκοι με... αβέβαιο μέλλον!

Ερυθρόλευκοι με... αβέβαιο μέλλον!

Ερυθρόλευκοι με... αβέβαιο μέλλον!

bet365

Είκοσι τέσσερις είναι οι παίκτες που έχει μαζί του ο Λεονάρντο Ζαρντίμ στην Αυστρία. Το gazzetta.gr γράφει για τους παίκτες του Ολυμπιακού που δεν έχουν σίγουρη θέση στο ρόστερ της νέας χρονιάς.

Ας τα πάρουμε από την αρχή όμως. Στην Αυστρία και πιο συγκεκριμένα στο Άκενκιρχ αυτήν την στιγμή βρίσκονται 24 παίκτες του Ολυμπιακού. Ο λόγος για τους: Μοντέστο, Ποτουρίδη, Φουστέρ, Ντιελνά, Παπάζογλου, Αμπντούν, Φέισα, Βλαχοδήμο, Κάρολ, Δασκαλάκη, Μέγιερι, Γιαννιώτη, Ζαραδούκα, Σιόβα, Πάντελιτς, Ιμπαγάσα, Σουμπίνιο, Χαβίτο, Καραγκούνη, Ντιόγο, Τάτο, Μανωλά, Τζιμπούρ και Γκουλάν.

Εξ αυτών ο Γκουλάν περνάει από το... σκάνερ του Ζαρντίμ. Ακόμα και εάν αποκτηθεί πάντως όπως σας έχουμε γράψει ξανά ένα πολύ πιθανό σενάριο για τον Σέρβο είναι να δοθεί δανεικός. Βρέθηκε με έναν μάλλον απίθανο τρόπο στην αποστολή της ομάδας (σ.σ. ή από το... πουθενά εάν θέλετε) και είναι ήδη μία επιλογή που δεν έχει θεωρηθεί και η καλύτερη δυνατή.

Υπάρχει ακόμα ο Δασκαλάκης στον οποίο έχει ζητηθεί να βρει ομάδα για να συνεχίσει την καριέρα του την επόμενη αγωνιστική περίοδο, καθώς βρίσκεται εκτός των πλάνων του συλλόγου. Κάτι που δεν έχει... κλειδώσει, από την στιγμή που ο πρώην πορτιέρο του Εργοτέλη δεν έχει βρει ακόμα την επόμενή του ποδοσφαιρική στέγη έτσι ώστε να φύγει.

Ποδοσφαιριστές που δεν ξέρουν σίγουρα το τι θα τους... ξημερώσει είναι και οι Ντιελνά, Σουμπίνιο, Χαβίτο, Καραγκούνης και Τάτος. Ακόμα και εάν βγάλουν μάτια στην προετοιμασία δεν είναι σαφές ότι θα χωρέσουν στο ρόστερ του Ολυμπιακού της σεζόν 2012-2013. Ποιοτικά πάντως και ο Καραγκούνης και ο Τάτος και υπό προϋποθέσεις ο Σουμπίνιο είναι παίκτες που μπορούν να προσφέρουν στους Πειραιώτες τουλάχιστον σε επίπεδο Σούπερ Λίγκας.

Για τον Ντιελνά και τον Χαβίτο μοιάζει αλλά και είναι αρκετά λογικό και επόμενο να δοθούν δανεικοί σε άλλες ομάδες με τον δεύτερο πάντως να έχει καταφέρει ν' αποσπάσει θετικά σχόλια ως δεξί μπακ. Οι Σουμπίνιο και Τάτος από την άλλη θα δώσουν σκληρή... μάχη για να μπορέσουν να πάρουν μία ευκαιρία από τον Ζαρντίμ.

Ο νεαρός Καραγκούνης εκτιμάται ότι θα βοηθήσει μαζί με τον Ρουίς την ομάδα Νέων στο Τσάμπιονς Λιγκ. Τέλος υπάρχει και ο νεαρός Γιαννιώτης που προορίζεται μεν για τρίτος πορτιέρο αλλά εάν δεν φύγει εν τέλει από το λιμάνι ο Δασκαλάκης τότε ίσως τα δεδομένα να διαφοροποιηθούν για τον ίδιον.

Οι επόμενες μέρες πρόκειται να είναι κρίσιμες για αρκετούς παίκτες. Κυρίως βέβαια αναφερόμαστε σε όλο το βασικό στάδιο της προετοιμασίας ενώ θα υπάρξουν και τα φιλικά της Πορτογαλίας. Ο Ζαρντίμ εξάλλου έχει αποδείξει ότι δεν είναι τυχαίος κριτής.

Και σοβαρός είναι και προσηλωμένος στον στόχο και του και απαιτητικός αλλά και αυστηρός. Εκείνος καλείται να πάρει τις τελικές αποφάσεις. Σημαντικό δε είναι το στοιχείο ότι ο Πορτογάλος είναι διατεθειμένος να δουλέψει με το υλικό που έχει στην διάθεσή του, αρκεί να του... κάνουν ορισμένοι ποδοσφαιριστές.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα