«Θέλουμε Ολυμπιακό και περιμένουμε»

«Θέλουμε Ολυμπιακό και περιμένουμε»

«Θέλουμε Ολυμπιακό και περιμένουμε»

bet365

Ο Κρίστιαν Τσάβες θέλει πολύ να παίξει στον Ολυμπιακό και περιμένει την τελική κίνηση των πρωταθλητών Ελλάδας όπως τονίζει στο gazzetta.gr ο ατζέντης του παίκτη της Μπόκα Τζούνιορς.

Η πρώτη μας ερώτηση προς τον Γκουστάβο Γκόνι είχε να κάνει με το εάν υπάρχουν νέες επαφές των δύο πλευρών και το κατά πόσον ο Ολυμπιακός έχει καταθέσει επίσημη πρόταση απόκτησης του Κρίστιαν Τσάβες. «Νέες επαφές δεν υπάρχουν με τον Ολυμπιακό. Δεν υπάρχει επίσης επίσημη πρόταση για τον παίκτη.

Πρέπει να σας πω πάντως ότι προσωπικά τις συζητήσεις με τους πρωταθλητές Ελλάδας τις κάνουμε μέσω ενός μάνατζερ από την Κύπρο. Μέσω εκείνου μιλάμε με Ελλάδα και Ολυμπιακό.

Δεν έχουμε μιλήσει ακόμα απευθείας με τον Ολυμπιακό. Ο Κρίστιαν πάντως θέλει να παίξει στην Ελλάδα. Του αρέσει πολύ το ν' αγωνιστεί εκεί», μας απάντησε. Από εκεί και έπειτα γνωστοποίησε στο gazzetta.gr πως «στα χέρια μας έχουμε πρόταση από ομάδα της Βραζιλίας αλλά και από σύλλογο στην Ευρώπη. Ο Κρίστιαν όμως μου έχει πει ότι θέλει Ολυμπιακό. Εάν έρθει λοιπόν μία επίσημη πρόταση θα την συζητήσουμε».

Αναφορικά με την Μπόκα Τζούνιορς ο Γκόνι υπογράμμισε ότι «ο Τσάβες για την Μπόκα είναι ένα σημαντικό κεφάλαιο. Ειδικά τώρα που φεύγει ο Ρικέλμε θα είναι απαραίτητος για τον σύλλογο. Θα δούμε πάντως όμως το τι θα συμβεί στην συνέχεια. Δεν έχουμε καταλήξει ακόμα».

Σχετικά με το πότε περιμένει νεότερες εξελίξεις σχολίασε «δεν μπορώ να σας το πω αυτό με σιγουριά. Ίσως υπάρξει κάτι μέσα στην επόμενη εβδομάδα. Εμείς θα περιμένουμε για να δούμε τι θα προκύψει».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα