«Μιλάει με Θέλτα ο Μέλμπεργκ»

«Μιλάει με Θέλτα ο Μέλμπεργκ»

Gazzetta team
«Μιλάει με Θέλτα ο Μέλμπεργκ»

bet365

Συζητήσεις του Όλοφ Μέλμπεργκ με την Θέλτα, που φέτος προβιβάστηκε στην Πριμέρα Ντιβιζιόν αποκαλύπτει σουηδικό δημοσίευμα, το οποίο κι επικαλείται ισπανικές πηγές.

Ο Σουηδός άσος αποτελεί πλέον παρελθόν από τον Ολυμπιακό, βρισκόμενος στην αναζήτηση του επόμενου σταθμού της καριέρας του. Αυτός είναι αρκετά πιθανό να βρίσκεται στην Ισπανία σύμφωνα με την ιστοσελίδα «aftonbladet.se», για λογαριασμό της Θέλτα. Όπως εξάλλου αναφέρουν οι Σουηδοί, η ομάδα του Βίγκο έχει ήδη έρθει σε επαφή με τον πρώην άσο των Πειραιωτών και συζητούν για το ενδεχόμενο συνεργασίας τους.

Να σημειώσουμε ότι ο Μέλμπεργκ είχε αγωνιστεί ξανά στο παρελθόν στο ισπανικό πρωτάθλημα και συγκεκριμένα στην Ρασίνγκ Στανταντέρ, την περίοδο 1999-2001.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα