Ο Στέλιος Μανωλάς στηρίζει τον Κώστα

Ο Στέλιος Μανωλάς στηρίζει τον Κώστα

Gazzetta team
Ο Στέλιος Μανωλάς στηρίζει τον Κώστα

bet365

Την απόφαση του ανιψιού του Κώστα να αφήσει την ΑΕΚ για τον Ολυμπιακό στηρίζει ο Στέλιος Μανωλάς, μέσω της στήλης του στο «transfermarket».

Ο παλαίμαχος άσος ανέφερε: «Στηρίζω απόλυτα την απόφαση του Κώστα να υπογράψει στην ομάδα του Ολυμπιακού. Πάει σε μια πολύ μεγάλη ομάδα και θα έχει την ευκαιρία να αγωνιστεί στο κορυφαίο ευρωπαϊκό επίπεδο δηλαδή το Champions League».

Κάνε εγγραφή στην bet-at-home και πάρε μπόνους 50%

Και προσθέτει: «Η απόφαση είναι δική του, αλλά εγώ προσωπικά και η οικογένεια του τον στηρίζουμε απόλυτα όπως και θα κάνουμε σε όλες τις αποφάσεις του στο μέλλον. Οι απαιτήσεις και οι προσδοκίες είναι πολύ μεγάλες αλλά είμαι σίγουρος πως θα προσπαθήσει και θα κάνει το καλύτερο για να δικαιώσει αυτούς που τον επέλεξαν καθώς και να κερδίσει με την αγωνιστική του αξία του φίλους της νέας του ομάδας».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα