Στα ερυθρόλευκα ο Μανωλάς!

Στα ερυθρόλευκα ο Μανωλάς!

Στα ερυθρόλευκα ο Μανωλάς!

bet365

Παίκτης του Ολυμπιακού θα είναι ο Κώστας Μανωλάς, ο οποίος θα ανακοινωθεί το πρωί της Τρίτης από την ερυθρόλευκη ΠΑΕ. Αυτή είναι η 5η μεταγραφή των Πειραιωτών που στηρίζoυν... Ελλάδα!

Την 5η του μεταγραφή ολοκληρώνει ο Ολυμπιακός, αφού παίκτης της ομάδας θεωρείται ο Κώστας Μανωλάς. Ο 21χρονος αμυντικός θα ανακοινωθεί το πρωί της Τρίτης από τους Πειραιώτες και ήδη... φορά τα ερυθρόλευκα. Ο πρώην παίκτης της Ένωσης θα βάλει την υπογραφή του σε τριετές συμβόλαιο και αποτελεί την 5η μεταγραφή του συλλόγου, με τον Ολυμπιακό να επιμένει... ελληνικά. Εκτός του Ντιελνά, οι ερυθρόλευκοι έχουν αποκτήσει και τους Βλαχοδήμο, Σιόβα, Γιαννιώτη, ενώ θα ακολουθήσει τις επόμενες ημέρες και ο Καραγκούνης.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα