Σερένο: «Δεν έχω πρόταση από Ολυμπιακό»

Gazzetta team
Σερένο: «Δεν έχω πρόταση από Ολυμπιακό»

bet365

Ανακαλύψτε περισσότερα άρθρα στα αποτελέσματα αναζήτησης.
Προσθήκη του gazzetta.gr στην Google
Ο Ενρίκε Σερένο τόνισε ότι δεν έχει ενημερωθεί από κάποιον επίσημα για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού και ξεκαθάρισε ότι η ομάδα του Ζαρντίμ δεν υστερεί σε τίποτα από τις ευρωπαϊκές ομάδες.

Ο 27χρονος αμυντικός της Πόρτο δεν απέρριψε το ενδεχόμενο να αγωνιστεί στους Πειραιώτες. Με δηλώσεις του στη SportDay, ο Σερένο ξεκαθάρισε ότι το Τσάμπιονς Λιγκ αποτελεί δέλεαρ και τόνισε ότι δεν γνωρίζει προσωπικά τον Ζαρντίμα.

Ο Ενρίκε Σερένο δήλωσε:

Για το ενδιαφέρον του Ολυμπιακού: «Δεν μου έχει πει κάτι η Πόρτο ή ο μάνατζέρ μου, δεν έχει επικοινωνήσει κάποιος από τον Ολυμπιακό μαζί μου. Η Πόρτο μού έχει πει να είμαι παρών στην προετοιμασία της ομάδας, η οποία ξεκινά στις 12 Ιουνίου, αλλά δεν είναι ξεκάθαρο το μέλλον μου, δεν είναι βέβαιο ότι θα μείνω. Υπάρχει ενδιαφέρον από ισπανικές και γερμανικές ομάδες».


Για το αν οι «ερυθρόλευκοι» υστερούν σε δυναμική σε σχέση με γερμανικές ή ισπανικές ομάδες: «Οχι, σε καμία περίπτωση. Είναι μία μεγάλη ομάδα, διεκδικεί συνέχεια τίτλους και παίζει στο Champions League. Κάθε παίκτης θα ήθελε να παίξει στο Champions League. Κι εγώ προφανώς θα το ήθελα, θα ήταν μία πολύ καλή επιλογή. Αλλά επαναλαμβάνω ότι δεν έχω δεχτεί κάποια κρούση από τον Ολυμπιακό».

Για το αν ξέρει το Λεονάρντο Ζαρντίμ: «Δεν τον γνωρίζω. Είναι νέος προπονητής, είχε σημειώσει μεγάλη επιτυχία στην Μπράγκα, είναι ανερχόμενος, νομίζω πως είναι πολύ καλός προπονητής. Δεν τον γνωρίζω προσωπικά, δεν έχουμε μιλήσει».

 

Διάβασε όλα τα τελευταία νέα της αθλητικής επικαιρότητας. Μάθε για όλους τους live αγώνες σήμερα και δες τις αθλητικές μεταδόσεις της ημέρας και της εβδομάδας μέσα από το υπερπλήρες Πρόγραμμα TV του Gazzetta. Ακολούθησέ μας και στο Google News.

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα