«Εκλογικό» εξώδικο Μαρινάκη σε Αλαφούζο!

Gazzetta team
«Εκλογικό» εξώδικο Μαρινάκη σε Αλαφούζο!

bet365

Το... exit poll του ΣΚΑΪ το απόγευμα των εκλογών είναι μια από τις αιτίες για το νέο εξώδικο του Βαγγέλη Μαρινάκη κατά του Γιάννη Αλαφούζου, ενώ γίνεται λόγος και για προσπάθεια χειραγώγησης της κοινής γνώμης!

Είναι προφανές πλέον ότι από την στιγμή που ο Mr ΣΚΑΪ συμμετέχει ενεργά στα διοικητικά του Παναθηναϊκού, υπάρχουν τα... βέλη από την αντίπερα όχθη! Αυτή την φορά ο Βαγγέλης Μαρινάκης σύμφωνα με το parapolitika.gr κατέθεσε εξώδικο για έλλειψη αντκειμενικότητας και δεοντολογίας του συγκεκριμένου τηλεοπτικού σταθμου!

Συγκεκριμένα ο ιδιοκτήτης του Ολυμπιακού και μέτοχος του συγκεκριμένου τηλεοπτικού σταθμού, με εξώδικο που απέστειλε στον Πρόεδρο του Δ.Σ και μεγαλομέτοχο, Γιάννη Αλαφούζο, υπογραμμίζει την διαφωνία του για τον τρόπο που λειτούργησαν τα media του Ομίλου ΣΚΑΪ κατά την προεκλογική περίοδο, αλλά και το βράδυ των εκλογών (γίνεται λόγος ακόμη και για αποτυχία του exit poll). Επιπλέον ο κ. Μαρινάκης κάνει λόγο για διαδοχικά κρούσματα έλλειψης δεοντολογίας και αντικειμενικότητας στο παρελθόν και κάνει λόγο για προσπάθεια χειραγώγησης της κοινής γνώμης!

 

Τελευταία Νέα