«Θα ανανεώσω αλλά...»

«Θα ανανεώσω αλλά...»

Gazzetta team
«Θα ανανεώσω αλλά...»

bet365

Ερωτηματικά προκαλεί το μέλλον του Όλοφ Μέλμπεργκ στον Ολυμπιακό, με τον Σουηδό αμυντικό να μην έχει απαντήσει ακόμα στην πρόταση των πρωταθλητών Ελλάδας.

Ο στόπερ του Ολυμπιακού με δηλώσεις στα ΜΜΕ της πατρίδας του, στο περιθώριο της προετοιμασίας της εθνικής Σουηδίας για το Euro 2012, τόνισε ότι θα ανανεώσει χωρίς να το αισθάνεται 100%.

-Έχεις σκεφτεί το ενδεχόμενο να σταματήσεις;

«Όχι. Θέλω να συνεχίσω παρ' ότι στην ηλικία μου τα πράγματα συμβαίνουν πολύ γρήγορα και ένας τραυματισμός για παράδειγμα μπορεί να είναι αρκετός».

-Θα μείνεις στον Ολυμπιακό;

«Έτσι όπως φαίνεται αυτή τη στιγμή ναι, θα ανανεώσω. Αλλά είναι κάτι το οποίο δεν το αισθάνομαι 100%».

Παράλληλα, τα δημοσιεύματα στη Σουηδία αναφέρουν: «Ο Μέλμπεργκ σκέφτεται εάν θα δεχτεί την πρόταση του Ολυμπιακού για να μείνει ακόμα ένα χρόνο ή θα φύγει ως ελεύθερος. Ο σύλλογος θέλει μια απάντηση σύντομα και ο Μέλμπεργκ ότι δεν έχει κάποια άλλη επιλογή. Παρ' όλα αυτά παραμένει διστακτικός».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα