Οι Ισπανοί και ο Κούπερ...

Οι Ισπανοί και ο Κούπερ...

Οι Ισπανοί και ο Κούπερ...

bet365

Η ισπανική αγορά παραμένει σε... πρώτο πλάνο για τον Ολυμπιακό με το όνομα του Βίκτορ Φερνάντες να «παίζει» πλέον πολύ δυνατά. Παραμένει ψηλά στην λίστα ο Έκτορ Ραούλ Κούπερ και στα υπ' όψιν ο Τροντ Σόλιντ.

Ο 51χρονος Ισπανός τεχνικός Βίκτορ Φερνάντες, είναι ένα ακόμα όνομα από την Ιβηρική, που απασχολεί έντονα πια στους Πειραιώτες, έχοντας προστεθεί στην λίστα τους μαζί με τους Μαρτίνεθ, Μεντιλιμπάρ, Ντζούκιτς (ο μόνο μη Ισπανός της λίστας από την εν λόγω χώρα), Όλτρα και άλλους. Ο έμπειρος προπονητής αποτελεί μία λύση που φαίνεται ότι έχει προχωρήσει σημαντικά, όμως τελικές εξελίξεις επί του θέματος δεν υπάρχουν ακόμα.

Δεν θα πρέπει ν' αποκλειστεί πάντως το ενδεχόμενο να γίνουν επαφές με την πλευρά του Φερνάντες σε ελληνικό έδαφος μέσα στις προσεχείς ημέρες. Από εκεί και έπειτα οι Κούπερ και Σόλιντ παραμένουν δύο περιπτώσεις που εξετάζονται με τον Αργεντινό να εξακολουθεί να είναι ιδιαίτερα ψηλά στις προτιμήσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός.

Το δεδομένο είναι πως η ισπανική αγορά συνεχίζει να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή για τους πρωταθλητές Ελλάδας. Αυτό βέβαια δεν σημαίνει ότι στο λιμάνι δεν κοιτάζουν και άλλες χώρες, όπως οι Γαλλία, Ιταλία, Γερμανία και Αγγλία.

Ωστόσο διαφαίνεται ότι το ζήτημα της εύρεσης του αντί-Βαλβέρδε θα... τραβήξει και μετά τα μέσα Ιουνίου. Ενδέχεται να βρεθεί η ιδανική λύση νωρίτερα, όμως την δεδομένη χρονική στιγμή όλα δείχνουν ότι το κεφάλαιο του προπονητή θα μπει στην τελική ευθεία εκείνο το χρονικό διάστημα.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα