Διπλό χτύπημα Ολυμπιακού

Διπλό χτύπημα Ολυμπιακού

Gazzetta team
Διπλό χτύπημα Ολυμπιακού

bet365

Το θέμα του προπονητή στον Ολυμπιακό μπορεί να μην έχει ξεκαθαρίσει ακόμα, ωστόσο οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται πολύ κοντά στην απόκτηση του Παναγιώτη Βλαχοδήμου και Πάουλο Μασάδο.

Η περίπτωση του 20χρονου άσου της Ξάνθης ενδιαφέρει εδώ και αρκετό καιρό τον Ολυμπιακό και παρότι δεν έχει ειπωθεί κάτι επίσημο, οι νταμπλούχοι Ελλάδας θα τον «χτυπήσουν» στην πρώτη ευκαιρία. Κάποιοι μάλιστα, ισχυρίζονται ότι έχουν ήδη γίνει οι προεργασίες ανάμεσα στους δύο συλλόγους και πως ο Βλαχοδήμος είναι ήδη «κλεισμένος».

Για τον άσο της Τουλούζ υπάρχει ενδιαφέρον από την προηγούμενη μεταγραφική περίοδο, ωστόσο θα πρέπει να δώσει την τελική εισήγησή του και ο νέος προπονητής που θα αναλάβει τον πάγκο του Ολυμπιακού. Πάντως, θεωρείται δεδομένο ότι ο τεχνικός που θα αναλάβει θα είναι θετικός για τον Πορτογάλο άσο.

Ο Ολυμπιακός φέρεται να τα έχει βρει σε όλα με τον Μασάδο ως προς το οικονομικό, αλλά θα πρέπει να υπάρξει συμφωνία και με την Τουλούζ. Κάτι που αναμένεται να γίνει αφού η γαλλική ομάδα δεν έχει και πολλά περιθώρια.

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα