Το έκοψε ο Κοστάντσο (vids)!

Το έκοψε ο Κοστάντσο (vids)!

Το έκοψε ο Κοστάντσο (vids)!

bet365

Μόλις στα 31 του ο τέως πορτιέρο του Ολυμπιακού Φράνκο Κοστάντσο κρέμασε τα γάντια του. Αγνωστες οι αιτίας για το φινάλε του Αργεντινού που ήταν χωρίς ομάδα.

Θα μπορούσε να είναι παραπληροφόρηση. Αλλωστε ο Φράνκο Κοστάντσο είναι μόλις 31 ετών και ως είθισται οι τερματοφύλακες επιμηκύνουν τις καριέρες τους σχεδόν μέχρι τα δεύτερα... άντα. Ωστόσο, η πληροφορία βγήκε στην έγκυρη αργεντίνικη Ole. «Ο Κοστάντσο σταμάτησε το ποδόσφαιρο σε ηλικία 31 ετών!»

Κανείς δεν γνωρίζει εάν αυτό συνέβη για κάποιο προσωπικό λόγο. Αγωνιστικά πάντως ακόμα δεν είχε βρει ομάδα από το τέλος του 2011 όταν και αποδεσμεύτηκε από τον Ολυμπιακό. Εκεί ουσιαστικά ολοκληρώθηκε μία σημαντική πορεία με τρία πρωταθλήματα Κλαουσούρα (Ρίβερ Πλέιτ), και ισάριθμα πρωταθλήματα και Κύπελλα Ελβετίας (Βασιλεία), ενώ είχε και δύο συμμετοχές με την Εθνική Αργεντινής.

Η αλήθεια είναι πως στην Ελλάδα δεν άφησε και τις καλύτερες εντυπώσεις. Η κοροϊδία για τις γκάφες του και ειδικά στο ότι δεν έκανε εξόδους και τα έτρωγε και όρθιος, γιγάντωσαν τη αρνητική δημοσιότητα του στην χώρα μας. Αποκορύφωμα σχετική διαφήμιση, όπου τον κράζει ο προπονητής του και εκείνος υποστηρίζει ότι έφταιγε ο ήλιος. Τέλος πάντων κάτι έφταιγε και ο Αργεντινός πορτιέρο τα έκανε θάλασσα στον Ολυμπιακό και αυτή είναι η τελευταία εικόνα που θα έχουμε για την καριέρα του.




ΟΙ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥ
Ρίβερ Πλέιτ 2000-'05
Αλαβές 2005-'06
Βασιλεία 2006-'11
Ολυμπιακός 2011

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα