Στροφή σε Μανθάνο

Στροφή σε Μανθάνο

Gazzetta team
Στροφή σε Μανθάνο

bet365

Η αναζήτηση προπονητή στον Ολυμπιακό συνεχίζεται με το όνομά του Γκρεγκόριο Μανθάνο να κερδίζει τις τελευταίες ώρες αρκετούς πόντους και να ανεβαίνει στην σχετική λίστα.

Όπως γράφει η εφημερίδα «Πρωταθλητής» οι άνθρωποι του Ολυμπιακού εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση του Ισπανού προπονητή. Τα χρονικά περιθώρια έχουν αρχίσει να στενεύουν για τους πρωταθλητές Ελλάδας και αναμένεται να κινηθούν πιο επιθετικά χωρίς ωστόσο να κάνουν βιαστικές ενέργειες στο θέμα του τεχνικού.

Ο Γκρεγκόριο Μανθάνο είναι ένας από τους προπονητές που έχει προτείνει ο Ερνέστο Βαλβέρδε στον Βαγγέλη Μαρινάκη καθώς θεωρεί ότι μπορεί να συνεχίσει το έργο του στον πάγκο του Ολυμπιακού.

Ο Μανθάνο αποχώρησε από τον πάγκο της Ατλέτικο Μαδρίτης τον περασμένο Δεκέμβριο και είναι ένας προπονητής με μεγάλη εμπειρία αφού έχει εργαστεί σε ομάδες όπως η Σεβίλλη και η Μάλαγα. Πάντως, τις επόμενες μέρες αναμένεται να ακολουθήσουν κι άλλα ονόματα για την τεχνική ηγεσία των «ερυθρολεύκων».

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα