Κλήθηκε ξανά ο Κάρολ!

Κλήθηκε ξανά ο Κάρολ!

Κλήθηκε ξανά ο Κάρολ!

bet365

Μετά από απουσία έξι ετών, ο πορτιέρο του Ολυμπιακού Ρόι Κάρολ κλήθηκε εκ νέου στην Εθνική Βορείου Ιρλανδίας για τις ανάγκες του επερχόμενου φιλικού με τη Ολλανδία.

Στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της Βορείου Ιρλανδίας κλήθηκε εκ νέου ο Ρόι Κάρολ.

Ο έμπειρος τερματοφύλακας του Ολυμπιακού που διανύει μαι από τις πιο παραγωγικές περιόδους της καριέρας του αισθάνεται αναγεννημένος μετά τις εξαιρετικές του εμφανίσεις τόσο με τα χρώματα του ΟΦΗ όσο και στον Ολυμπιακό, με τα γάντια του οποίου ευτύχησε να γίνει ήρωα από την πρώτη κιόλαςεπαφή του με την μπάλα με εκείνη την απόκρουση στο πέναλτι του Νάτκο στον πρώτο αγώνα με τη Ρουμπίν στο «Λουζνίκι» .

Ο 34χρονος τερματοφύλακας κλήθηκε από τον Μαικλ Ο' Νιλ για πρώτη φορά μετά από απουσία έξι ετών στο αντιπροσωπευτικό συγκρότημα της χώρας του για τις ανάγκες του φιλικού με τη Ολλανδία .

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα