Σόλιντ: «Δεν έχω πρόταση»

Σόλιντ: «Δεν έχω πρόταση»

Gazzetta team
Σόλιντ: «Δεν έχω πρόταση»

bet365

Καμία πρόταση από τον Ολυμπιακό ξεκαθάρισε ότι δεν έχει ο Τροντ Σόλιντ, μετά τα τελευταία δημοσιεύματα που έχουν φέρει στο προσκήνιο το όνομά του για τον ερυθρόλευκο πάγκο.

Η νορβηγική ιστοσελίδα «dagbladet.no» έχει άρθρο με τίτλο «Ο Σόλιντ υποψήφιος για τον Ολυμπιακό» και γίνεται αναφορά στην προηγούμενη θητεία του το 2006 στον ερυθρόλευκο πάγκο.

Μάλιστα, φιλοξενούνται και δηλώσεις του Νορβηγού προπονητή, ο οποίος αναφέρει: «Έχω ακούσει και εγώ τις φήμες, αλλά δεν έχω καμία επίσημη πρόταση από τον Ολυμπιακό».

Στη συνέχεια το δημοσίευμα αναφέρει πως ο Σόλιντ έχει συμβόλαιο με την Γκεντ για ακόμη ένα χρόνο, ενώ σχετικά με την οικονομική κρίση στην Ελλάδα και αν τον προβληματίζει, ο Σόλιντ λέει: «Η κρίση στην Ελλάδα δεν σημαίνει κάτι. Είμαι σίγουρος πως ο Ολυμπιακός έχει χρήματα. Εξάλλου, ιδιοκτήτης του είναι ένας εφοπλιστής, ο Ευάγγελος Μαρινάκης»!

Οι Μάχες Των Play Off είναι στο Gazzetta.gr

Τα πιο συναρπαστικά Play Off της δεκαετίας είναι στο Gazzetta.gr! Όλα τα αθλητικά νέα για την αγαπημένη σου ομάδα, σε συνεχή ενημέρωση. Ακολούθησε το Gazzetta και θα είσαι πάντα ενημερωμένος για το πρόγραμμα των Play Off, την βαθμολογία των ομάδων, τις μεταδόσεις και φυσικά παρακολουθείτε live τα Play Off μέσα από το Game Center!

 

SUPERLEAGUE Τελευταία Νέα